Home /
Conrad Electronic Benelux B.V.

Conrad Electronic Benelux B.V.

Ideeën zorgen voor vooruitgang en zijn de energie achter de techniek. Bij Conrad.nl weten we dan ook als geen ander hoe belangrijk ideeën zijn. Conrad is Europa’s grootste webwinkel op het gebied van elektronica en techniek. We zijn dé webwinkel voor elektronicafans, met een assortiment van meer dan 150.000 producten. Onze ideeën zijn onuitputtelijk en zullen ons leiden naar ons doel: leader in e-commerce zijn!
 
Conrad Electronic Benelux BV is een dochter van Conrad Electronic SE Duitsland en is gevestigd in Oldenzaal. De meer dan 150.000 producten worden via internet verkocht en verzonden vanuit ons hypermoderne distributiecentrum in Zuid-Duitsland. Dagelijks zetten onze deskundige medewerkers en de ervaren technische dienst zich in om de verwachting van klanten te overtreffen. Alles draait namelijk om de tevredenheid van de klant. Niet voor niets geeft men Conrad gemiddeld een 8,2 als beoordeling.
 
Bovendien zijn wij meerdere malen bekroond, waaronder met de Thuiswinkel Award Publieksprijs Beste Elektronica Webwinkel (2011) en met de Social Commerce Award voor het pro-actief omgaan met feedback en beoordelingen van klanten in de gehele organisatie (2010 en 2011).
 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons