TOP WERKGEVER

Conclusion


Conclusion is dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. 

"Conclusion: Business Done Differently."

Banner

breaker


Over Conclusion


Het motto van Conclusion? Business done differently. Met ruim 1.250 gedreven specialisten en vakmensen maken ze dat elke dag waar door ICT-kennis werkelijk te combineren met business- en domeinkennis. Toegewijd, creatief en flexibel nemen ze verantwoordelijkheid voor maatschappij- en missiekritische bedrijfsprocessen en systemen van klanten. Daarnaast helpen ze organisaties bij de digitale transformatie van hun businessmodel. De primaire focus van Conclusion ligt op de Nederlandse markt en specifiek op de domeinen Openbaar Vervoer, Zorg, Financiële Dienstverlening en Industrie.

Servicelines van Conclusion:

 • Business Services
 • Application Services
 • Data & Integration Services
 • Infrastructure Services.


Conclusion Mission Critical
Van de 1.250 professionals zetten zo’n 80 medewerkers hun ambitie en talent in voor Conclusion Mission Critical. Dit zijn bijna allemaal mission critical engineers. Specialisten en generalisten. Mission Critical-bedrijfsomgevingen, zoals het openbaar vervoer, zijn hun tak van sport. Zij zorgen voor een continue beschikbaarheid van bedrijfskritische data en processen. Kortom, serious business. Het team van gedreven vakidioten staat bekend om zijn getting-the-job-done-mentaliteit en de enorme kennis van en gedrevenheid voor het vakgebied. En samen werken ze net zo hard als ze hun successen vieren. Bij Mission Critical gaat het licht nooit uit, want downtime is geen optie!

Conclusion FIT
500 van de 1.250 professionals behoren tot Conclusion FIT. Dit zijn servicedeskmedewerkers, systeembeheerders, testers en specialisten op het gebied van storage, VMware en infra. Bedrijfskritische omgevingen, waar alles in de lucht móet blijven, zijn hun niche. Transport, logistiek, zorg, industrie, financiële dienstverlening en meer. Snel en proactief handelen, op elkaar kunnen bouwen en er 200% voor gaan, dat is overduidelijk hun gemene deler. Ook hier worden de successen van hard werk flink gevierd.

over

breaker


Klanten en projecten


Conclusion werkt vanuit verschillende disciplines. Zo doen ze opdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers, in verschillende sectoren. Hieronder vind je een kleine selectie uit de vele tevreden opdrachtgevers van Conclusion.


klanten

breaker


Werken bij Conclusion


Bij Conclusion werken vakmensen. Specialisten met een duidelijke visie op hun vak en liefde voor hun werk. Ze leunen niet snel achterover. Het voordeel van vakmensen is dat ze concreet waarde toevoegen. En zulke mensen worden automatisch herkend en erkend - in projecten binnen en buiten Conclusion.

Bij Conclusion zijn ze doorlopend op zoek naar mensen met passie, lef en ondernemerschap. 'Dare to be different'! Durf jij het aan?

What’s in it for you?

 • Je talent kunnen inzetten binnen een groeiende en innovatieve organisatie; een omgeving waar je ertoe doet
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie (inclusief stand by-vergoeding en bonusregeling)
 • Een leaseauto, telefoon en laptop; zo kun je overal on the job zijn
 • Direct een vast contract; wij leggen graag gelijk een goede basis voor een langdurige samenwerking
 • Ontwikkeling van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie; stilstand is achteruitgang
 • Begeleiding, opleidingen en kennissessie met deelgenoten
 • Iedere 6 weken heb je een vast moment in je agenda staan, om samen met je teamlead te blijven werken aan je persoonlijke en professionele effectiviteit.

 

breaker


Sfeerimpressie


Waarom je bij Conclusion zou willen werken? Wie kunnen dat nou beter vertellen dan Conclusions eigen medewerkers: Celine en Floor geven hieronder 5 goede redenen om hun collega te worden.

Vrijheid
Je hebt hier de vrijheid om projecten op te pakken die je leuk vindt. Om je aan te sluiten bij andere opdrachten. Als je hier werk maakt van je idee, is er ruimte om het uit te voeren.

Ondernemerschap
Als je ondernemend bent, zit je hier goed. Er is plek voor eigen initiatieven. Iedereen denkt hier in mogelijkheden, je hoort hier niet snel 'nee'.

Om de mensen
Er werken hier allemaal experts, mensen die heel goed zijn in hun werk, die gedreven en energiek zijn. We doen het goed, of we doen het niet. En die mentaliteit zie je niet alleen in ons werk terug, maar ook in onze events, feesten en borrels. Die zijn altijd state of the art.

Diversiteit
Conclusion is divers, we hebben veel verschillende werkmaatschappijen, veel verschillende klanten, en daardoor ook heel veel verschillende opdrachten. We werken hier voor grote en kleine klanten, voor A-merken, maar ook voor overheden en zorginstellingen. En daardoor zijn er ook veel interessante samenwerkingsvormen.

Care
Conclusion zorgt goed voor je. Op heel veel manieren. Met biologisch eten in het restaurant, de mogelijkheid om deel te nemen aan yoga, met muziek en met sport, maar ook met een talentenprogramma. Dat is bijzonder voor zo'n enorm bedrijf. Het is heel groot, maar voelt toch klein.

Sfeer

breaker


Waar zit Conclusion?


Conclusion heeft kantoren op verschillende locaties in Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht; tevens de locatie van de openstaande vacatures. 

Dit moderne kantoor, pal naast stadion Galgenwaard in Utrecht én op nog geen 5 minuten afstand van de snelweg, is the place to be als specialist. Je hebt vanuit Conclusions eigen skybar op de 22e verdieping een prachtig uitzicht over de stad.

Plan hier je route naar het kantoor van Conclusion.

Locatie

 

          

Recente vacatures