TOP WERKGEVER

Compenz BV

PLINQ is een onafhankelijke serviceprovider actief in heel Nederland. Al ruim tien jaar leveren zij diensten als internet, telefonie en televisie aan zowel particulieren, bedrijven en instellingen. 

Vanadgroup3

Over PLINQ

PLINQ levert internetverbindingen op basis van glasvezel op verschillende glasvezelnetwerken zoals die van KPN/Reggefiber, SKV Veendam, CAI Harderwijk en KT Waalre. Heeft je glasvezel in huis? Dan is PLINQ de beste keuze voor jou!

Met PLINQ kun je altijd genieten van het snelst mogelijke internet, voordelige telefonie en televisie via de glasvezelverbinding. PLINQ biedt maximale keuzevrijheid. Je kiest zelf uit verschillende combinaties van internet, televisie en telefonie. Precies zoals het bij jouw situatie past. Je wilt meer sport op jouw televisie? Of ben je een filmliefhebber? Bij hun kun je kiezen uit verschillende themapakketten. En meer! Als je nog meer zenders wil dan kan dat, bij PLINQ. Want bij PLINQ staat niet het aanbod centraal, maar jouw kijkerswensen

Werken bij PLINQ

PLINQ is een volledig zelfstandig internetserviceprovider in Nederland. Zij zijn gevestigd in Dalfsen en leveren internet, telefonie en televisie aan particulieren en bedrijven. In de afgelopen jaren hebben zij een flinke groei doorgemaakt. Binnen de coöperatieve glasvezelmarkt zijn zij een bekende speler. Ze zijn intensief betrokken bij verschillende trajecten waar glasvezel aangelegd wordt in het buitengebied. Bij PLINQ kom je te werken in een jong team van enthousiaste collega’s. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen de lijntjes tussen de verschillende afdelingen kort zijn. Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

Als jij veel wilt leren en samen met hun een commerciële groei wilt doormaken dan hebben zij een toffe werkplek voor jou! Ze bieden veel ruimte voor eigen initiatief en zullen jou uiteraard ondersteunen in jouw werkzaamheden

Waar zit PLINQ?

PLINQ is gevestigd in Dalfsen, in de buurt bij Zwolle. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. 

Recente vacatures