Home /
Colours

TOP WERKGEVER: Colours


Al sinds 1997 helpt Colours als digital network agency, klanten bij het realiseren van hun doelstellingen. Digital technology is dé katalysator in het veranderen van bestaande en het ontstaan van nieuwe businessmodellen. Bij Colours begrijpen ze dat als geen ander.

Banner

breaker


Over Colours

Colours houdt zich voornamelijk bezig met digital platforms. Het bedrijf ontwikkelt digitale strategieën, creëert succesvolle websites en activeert deze met doelgerichte online marketing.

Hieronder staat de aanpak van Colours beschreven in zeven duidelijke stappen:

  • De strategie en aanpak wordt bepaald. Dit is erg belangrijk bij de ontwikkeling van het digitale platform van de opdrachtgever
  • Slimme concepten worden omgezet in heldere designs. Hierbij worden statistieken en bewezen designs toepassingen als uitgangspunt genomen
  • Elk Content Management Systeem heeft zijn eigen sterke punten. Samen met de klant wordt de beste oplossing geselecteerd
  • Content design
  • Web support
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Conversie optimalisatie en gebruikersonderzoek

breaker


Klanten en projecten

Met een multidisciplinair team van meer dan 70 denkers en doeners werkt Colours voor een scala aan klanten. Waar nodig kan Colours de online marketing-specialismen van Colours Lighthouse inzetten of een beroep doen op één van de andere zusterbedrijven van Digital United.  

Zijn succes dankt Colours mede aan de ambitie om keer op keer 20% extra resultaat te willen behalen voor hun klanten, zonder daarbij hun sociale cultuur te verliezen. Colours werkt veelal met en bij klanten, om zo een optimale samenwerking te bewerkstelligen. Hieronder een kleine greep uit het klantenbestand van Colours:

klanten

breaker


Werken bij Colours


Als je bij Colours komt werken, krijg je 70 gedreven, jonge en enthousiaste collega’s. Ze hebben allemaal een ander specialisme: van development tot online marketing. Je krijgt bij Colours de kans om het beste uit jezelf te halen en samen met je collega's het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Colours biedt doorgroeimogelijkheden, interessante opdrachtgevers en leuke activiteiten binnen én buiten het werk.

Colours heeft maar liefst 28 vakantiedagen voor je gereserveerd. Tussen de middag staat er voor iedereen een lekkere én gezonde lunch klaar. Daarnaast heb je de mogelijkheid te profiteren van collectieve kortingen op verzekeringen.

Colours vindt het belangrijk dat zijn werknemers zich constant blijven ontwikkelen. Het door het bedrijf gehanteerde persoonlijk ontwikkelingsplan helpt bij het in kaart brengen van deze ontwikkeling.

Medewerkers

breaker


Sfeerimpressie

Bij Colours werken gepassioneerde collega’s die out-of-the-box denken, graag werken aan creatieve oplossingen voor klanten en elkaar uitdagen om het beste uit zichzelf te halen.

De open houding bij Colours zorgt voor een informele sfeer, daarnaast is er volop gezelligheid. De borrels zijn legendarisch. Hoe gekker, hoe beter - maar pas wel op, want er staat altijd iemand met een camera klaar. Tafelvoetbalskills zijn een pre: er wordt fanatiek gespeeld. De jaarlijkse barbecue, kerstborrel en de personeelsuitjes zorgen ervoor dat je je niet hoeft te vervelen bij Colours.

Colours organiseert wekelijks kennissessies om de nieuwste trends en ontwikkelingen te delen met zowel klanten als collega’s. Horen daar biertjes en een paar bakken chips bij? Bij Colours wel.

breaker

 

Waar zit Colours?


Colours is gevestigd aan de Prins Bernhardstraat 14 in Den Bosch, op een kleine tien minuten lopen van het centraal station. Het kantoor is ook met de auto makkelijk te bereiken.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons