Home /
Codecentric

Codecentric

codecentric is toonaangevend op het gebied van software ontwikkeling en -verbetering.

Wij ontwikkelen software oplossingen van de toekomst. Met onze DevOps en Continuous Delivery overtuiging en expertise is codecentric expert op het gebied van agile Java en mobile development, testing en performance.

codecentric combineert de kennis en passie van de beste software craftsmen met praktische vaardigheden. Hiermee helpen wij klanten met vraagstukken rondom de thema’s Java Craftsmanship, DevOps, Continuous Delivery, Agile, Testing en Performance. We gebruiken hierbij hoogwaardige oplossingen en hebben samenwerkingsverbanden met de beste Solution Partners, zoals Atlassian, AppDynamics, Cloudbees (Jenkins) en Scrum.org. Door onze Agile Software Craftmanship kennis, ervaring en partnerships is codecentric een vooroplopende projecten organisatie die op een pragmatische wijze, gebruik makend van onze Agile Software Factory, altijd voorspelbaar en tegen maximale kwaliteit software levert en verbetert.

codecentric investeert veel in kennisvergaring en -deling. Hier profiteert de klant continu direct en indirect van. Tevens delen we onze kennis actief in trainingen, workshops en door te spreken op events.

De meer dan 250 codecentric werknemers werken op verschillende locaties in Nederland en Duitsland. Voor tijd kritische Java en Mobile ontwikkelingen kunnen we onze expertise-teams uitbreiden met hoog gekwalificeerde collegae uit Bosnië en Herzegovina en Servië.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons