TOP WERKGEVER

Cobrowser

Cobrowser is dé leverancier van secure live chat software zónder wachtrij. Sinds 2008 bouwen zij vanuit het Cobrowser hoofdkwartier in Groningen aan de slimste en meest geavanceerde software. Maar software is niet het enige! Van technische implementatie tot on-boarding en training; Cobrowser levert ook kwalitatieve en vakkundige diensten. 

Banner


Over Cobrowser


Cobrowser speelt in op de vraag naar een oplossing voor het real-time beantwoorden van klantvragen. Alle klantvragen real-time beantwoorden is onmogelijk, en keuzes moeten worden gemaakt. Door live chat strategisch in te zetten, krijgt real-time contact de ruimte die het verdient. Cobrowser levert haar chat- en cobrowsing software in SAAS, en is beschikbaar in Private Cloud en Public Cloud.

PRODUCTEN
Cobrowser levert chatbot software waar klanten gebruik van kunnen maken als aanvulling op persoonlijk contact. Wanneer de chatbot ‘vastloopt’ is het belangrijk dat er naadloos wordt geschakeld met een echte medewerker. Hierin biedt Cobrowser dan ook ondersteuning en advies. Ook de integratie van DigiD valt binnen de producten van Cobrowser. Er wordt gezorgd dat de bezoekers van de website van de klant gemakkelijk en veilig kunnen worden gevolgd in hun zoekgedag.

MOGELIJKHEDEN
De live-chatsoftware van Cobrowser maakt het klanten mogelijk om bezoekers pro-actief uit te nodigen, chats te routeren op basis van context, zelfstandig campagnes, knoppen en layouts te beheren en gegevens uit te wisselen via ‘Secure Handshake’. De cobrowsing-software biedt de mogelijkheid om op een eigen site mee te kijken op het scherm van de bezoeker, waarbij veiligheid en privacy gewaarborgd is. Deze software fungeert als aanvulling op chat en/of telefonie.

DIENSTEN
Omdat Cobrowser snapt dat chat- en cobrowsing-software niet voor iedereen even vanzelfsprekend is bieden ze diensten aan om klanten op weg te helpen. De technische implementatie van producten wordt volledig verzorgd door Cobrowser, evenals de inrichting van campagnes. Daarnaast bieden ze ondersteuning in het on-boardingproces van nieuwe werknemers die te maken krijgen met de software, door middel van trainingen.

 

klanten


Klanten van Cobrowser

Cobrowser heeft haar diensten bewezen bij o.a.: WaterNet, CoolBlue, Reaal, Gemeente Goeree-Overflakkee, NMBS, Alliander en de Nationale Vacaturebank.

klanten


Werken bij Cobrowser

Ze willen altijd het beste jongetje van de klas zijn. Dit drijft ze altijd om de beste resultaten neer te zetten en te blijven innoveren. Er ligt een grote nadruk op persoonlijk klantcontact en het inzetten van de juiste middelen om doelen te behalen. Om dit te kunnen doen is talent nodig. Talent van experts in verschillende vakgebieden. En om dit talent optimaal te kunnen benutten wordt er ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing geboden. Binnen het team van Cobrowser heerst een open sfeer, waarin iedereen elkaar motiveert om meer uit zichzelf te halen. 

Banner


Waar zit Cobrowser?

Het kantoor van Cobrowser is te vinden aan de Heereweg in Groningen, aan de voet van de afslag  Groningen-Zuid. Met een bushalte voor de deur en het station op loopafstand is het bedrijf zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.     

Recente vacatures