Home /
ClearVox

ClearVox

ClearVox is de specialist op het gebied van VoIP-software. Betrouwbaarheid, innovativiteit en flexibiliteit vinden wij bij ClearVox ontzettend belangrijk. De IP-communicatieserver van ClearVox is het resultaat van ruim vijf jaar software ontwikkeling. Onze klanten profiteren van de laatste ontwikkelingen op VoIP-gebied, doordat de ClearVox een 100% eigen ontwikkeling is zijn wij in staat om razendsnel in te spelen op veranderingen in de Nederlandse markt. Deze zakelijke IP-telefooncentrale blinkt uit in functionaliteit, kwaliteit en schaalbaarheid. En wel zo vertrouwd: de ClearVox communicatieservers zijn ontwikkeld op Nederlandse bodem.

Bedrijfsprofiel
ClearVox heeft als core business het ontwikkelen van een communicatieserver. Daarnaast ook technische ondersteuning en trainingen aan partners. Ook biedt het bedrijf de mogelijkheden om modules te bouwen voor specifieke klantwensen.

Bedrijfscultuur
Een dynamisch bedrijf waar communicatielijnen zeer kort zijn, er een sfeer heerst van aanpakken en de Brabantse gemoedelijkheid hoogtij viert. Er wordt veel vrijheid geboden voor persoonlijke inhoudelijke ontwikkeling in het vakgebied en er heerst een prettige werksfeer, gericht op het met elkaar opzetten van business en klant tevredenheid binnen een sterk resultaatgerichte business mentaliteit.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons