TOP WERKGEVER

Buro Zero

Buro Zero is een creatief en interactief buro. Ze combineren grafische- en interactieve concepten met gedegen technische realisatie op basis van hun Base CMS.

Vanadgroup3

Over Buro Zero 

Buro Zero biedt oplossingen voor de internetvraag van de klanten. Dat kan een nieuwe corporate identity zijn. Maar ook een social-mediastrategie of webshop ter ondersteuning van de business-doelstellingen. Misschien wel een compleet nieuwe website. Of juist een handige app die het zakendoen vergemakkelijkt.

Wat de vraag ook is, zij komen tot een oplossing door het combineren van grafische en interactieve concepten met een gedegen technische realisatie. Vaak doen ze dat op basis van open source contentmanagementsystemen (CMS) zoals WordPress en Woocommerce. Maar altijd met de beste interactieve ondersteuning van het product en het succes van hun klanten voor ogen. Van start tot landing.

De expertises van Buro Zero zijn:

  • Wordpress websites;
  • Webshops en wooncommerce;
  • Webapplicatie;
  • App’s voor smartphone;
  • Online marketing;
  • Concept en creatie. 


Werken bij Buro Zero 

Het vaste team van Buro Zero bestaat uit strategische en creatieve specialisten. Daarnaast halen ze voor bepaalde vragen expertise in huis door samenwerking met externen vanuit hun uitgebreide netwerk, zoals SEO-specialisten of copywriters. Door dit (nieuwe) werken zetten ze zo altijd de juiste mensen in voor het vraagstuk. Ze vangen daarmee eventuele pieken in het werk goed op en halen de afgesproken deadlines.

Hou jij van variatie, diepgang en van een vaste werkkring waar je ruimte krijgt jezelf te ontplooien en te werken aan innovatieve producten en websites, dan zit je bij Buro Zero helemaal goed.

Waar zit Buro Zero?

Het kantoor van Buro Zero vind je op de Oostzeedijk 64a in Rotterdam. Het kantoorpand is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. 

Recente vacatures