Home /
Budget Energie

TOP WERKGEVER: Budget Energie

Budget Energie is een online energieleverancier die voorziet in de basisbehoefte van levering van stroom en gas.  

"Een bedrijf dat net zo efficiënt te werk gaat als haar klanten."

Banner

breaker


Over Budget Energie


Budget Energie heeft één simpel doel: de beste online stroom- en gasleverancier van Nederland zijn. Dat willen ze bereiken door zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Bij Budget Energie geloven ze niet in marketing en andere overbodige extra’s. Wel in het zo direct mogelijk aanbieden van de producten. Zo kunnen hun klanten snel en gemakkelijk zeer voordelige energiecontracten (online) afsluiten. Ze zijn efficiënt, en daardoor goed én goedkoop. Zo simpel is het.

De visie van Budget Energie
Steeds meer mensen beseffen dat ze jarenlang teveel hebben betaald voor hun stroom en gas. Traditionele leveranciers zijn vaak onnodig inefficiënt. Bij Budget Energie vinden ze het makkelijk om efficiënt te zijn. Het zit in hun bloed. En het heeft alleen maar voordelen: dat beseffen steeds meer mensen. Budget Energie wil stroom en gas leveren tegen blijvend lage tarieven met de best mogelijke service. Want in hun visie is er uiteindelijk niets zo efficiënt als continu besparen.

over

breaker


Klanten en projecten


Inmiddels kozen al meer dan 250.000 klanten voor Budget Energie. 

7,8 Gemiddeld rapportcijfer voor de klantenservice van Budget Energie
4 min Gemiddelde duur van een gesprek
88% van de klanten was tevreden
83% van de problemen was in één keer opgelost

klanten

breaker


Werken bij Budget Energie


Budget Energie is een snelgroeiende prijsvechter die inmiddels zo’n 250.000 huishoudens van stroom en gas voorziet en met 125 medewerkers vanuit hartje Amsterdam werkt. De jonge en flexibele organisatie is eind 2011 opgericht. Door de nadruk te leggen op slimme bedrijfsvoering, biedt Budget Energie consumenten blijvend voordeel en uitstekende service.

Budget Energie is een ondernemende, ambitieuze, snelgroeiende organisatie die volop in beweging is en streeft naar continue prestatieverbetering. De bedrijfscultuur is informeel en je werkt tussen leuke en jonge collega’s.

Budget Energie biedt een marktconform salaris en heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden ze een dynamische en energieke werkomgeving met voldoende ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Je volgt trainingen om jezelf zowel zakelijk als persoonlijk te ontwikkelen. Binnen de organisatie hangt een informele en collegiale werksfeer.

werken bij

breaker

 

Waar zit Budget Energie?


Je vindt het kantoor van Budget Energie in hartje Amsterdam aan de Vijzelstraat 20; toevallig heel dichtbij het kantoor van Bonque!

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons