Home /
Bribus

Bribus

Bribus: al meer dan 80 jaar innovatief in duurzame en betaalbare keukens.

Bribus is een familiebedrijf en al meer dan 80 jaar specialist in keukens. We beschikken dan ook over een ongeëvenaarde kennis van keukens voor de projectenmarkt, nieuwbouw en renovatie. Met een eigen ontwikkelteam, zeer moderne productiefaciliteiten, een eigen montagedienst, eigen vervoer én een eigen serviceafdeling kunnen we de kwaliteit volledig garanderen: van de productie en plaatsing tot en met de nazorgservice. Ook bieden we diverse servicediensten om onze opdrachtgevers waar mogelijk te ontzorgen. Hiervoor werken we landelijk, met regionale accountmanagers. We kennen bovendien korte lijnen binnen een energieke en dynamische organisatie. Kortom: met Bribus is het altijd prettig werken.

Afspraak is afspraak
Om de vereiste kwaliteit te garanderen, is het voor ons vanzelfsprekend dat we alle gemaakte afspraken, rapportages en controles vastleggen, zodat hier geen onduidelijkheden over ontstaan. Dit doen we in een Service Level Agreement (SLA) dat we samen met onze opdrachtgevers op maat samenstellen.

Bribus' kernwaarden
Bij Bribus staan vier zaken voorop: kwaliteit, keuze, made in Holland en aandacht. Deze kernwaarden vormen de basis en de kracht van onze organisatie.

  • Kwaliteit: een kerngezonde investering
  • Keuze: smaak is persoonlijk
  • Made in Holland: degelijkheid van eigen bodem
  • Aandacht: Zorg uit handen


Werken bij Bribus

Bribus in Dinxperlo is sinds 1929 een innovatieve producent van kwaliteitskeukens voor uiteenlopende afnemers. Met ruim 190 medewerkers verzorgen we de ontwikkeling, productie, plaatsing en nazorg van project- en inbouwkeukens. We kennen hier korte lijnen en een prettige werksfeer.

Bij Bribus krijg je de kans om je opgebouwde ervaring verder te ontplooien in een uitdagende functie met een marktconforme beloning en een uitstekend pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast is Bribus een financieel gezond bedrijf en innovatief in haar product- en dienstenaanbod; ICT speelt daarin een hele belangrijke rol.

Banner

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons