Home /
Bravoure

TOP WERKGEVER: Bravoure

Bravoure is een creatief digitaal bureau uit Amsterdam met een focus op online producten en diensten. Op een zomerse dag in 2008 hebben Jochem Boon en Anthony Thissen Bravoure opgericht. Niet om de wereld te veranderen, wel te verbeteren.

 

Over Bravoure 

 
Bij Bravoure helpen we onze klanten aan online succes door middel van data-inzichten, design en development. Dagelijks houden we ons bezig met de nieuwste technieken, creatieve ideeën, online marketing trends en het verbeteren van de gebruikerservaring.

We hebben zowel ontwerpers als developers in huis, die elkaar dagelijks aanvullen en uitdagen. API-first is ons uitgangspunt, samen creëren we mobile-first responsive websites. Bij Bravoure werken we met SCRUM, waardoor ons hechte team gezamenlijk tot de beste oplossingen komt.
 
 
breaker

  

Werken bij Bravoure

Bravoure is altijd geïnteresseerd in developers van de bovenste plank en interactieve eindbazen. We bieden je een uitdagende werkplek met veel verantwoordelijkheid, zonder de bureaucratie van een groot bureau. We hebben een gezellige en open werksfeer en je krijgt veel vrijheid en zeggenschap. Met een compact team van gedreven en ervaren collega’s werk je aan een mix van klanten als Amsterdam Dance Event, ING, CJP en Awakenings.

Samen werken we aan uiteenlopende projecten zoals mobile-first responsive websites, API-creatie en integratie en uitgebreide gebruikerssystemen. Verder doen we niet aan mooie maatpakken en jargon. Wat we wel doen is hard werken, veel lachen en uitgebreid lunchen. Daarnaast klinkt er vrijwel altijd goede muziek door het kantoor dat zich bevindt in hartje Amsterdam, naast ‘De Nederlandsche Bank’. 
 

 

Waar zit Bravoure?


Bravoure zit naast de Nederlandsche Bank in hartje Amsterdam. Je vindt het kantoor aan Oosteinde 23.

Locatie Bravoure

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons