TOP WERKGEVER

Betabit

Al 15 jaar maken zij software gedreven organisaties competitiever door ze slimmer en meer agile te maken. Betabit is het eerste softwareontwikkelbedrijf in Nederland met een volledige toewijding aan de Microsoft Azure Cloud. Dit maakt het bedrijf marktleider in hun veld. High-end Azure diensten worden bij Betabit gecombineerd met jaren DevOps ervaring. 

Vanadgroup3

Over Betabit

Betabit ontwikkelt software voor in de cloud, voor mobiele apparaten en voor jouw eigen servers. Ze zijn een van oorsprong Rotterdams bedrijf dat actief is in de regio’s Rotterdam, Noord-Brabant, Amsterdam en Utrecht. Als Microsoft Partner specialiseren zij zich in het gebruik van Microsoft-technologie.

Sinds 2002 helpt Betabit met ongeveer 100+ medewerkers bijzondere bedrijven alles uit hun mogelijkheden te halen. Aansprekende klanten zoals Achmea, Unilever en Heerema vertrouwen de automatisering van de onderscheidende bedrijfsprocessen van Betabit aan hun toe.

Werken bij Betabit 

Betabit is op zoek naar consultants die het leuk vinden om te werken voor een groeiend en kansrijk regiokantoor. Sinds de oprichting in 2002 heeft Betabit veel mooie bedrijven tot de klantenkring mogen rekenen. Zo kun je denken aan: Knab, RDC, Sonepar en JF Hillebrand. Ze verwachten de komende tijd hard te groeien. Groei waar jij je bijdrage aan gaat leveren. 

Waar zit Betabit?

Betabit heeft vier kantoren in Nederland: Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en het hoofdkantoor zit in Rotterdam. 

Recente vacatures