Home /
Bemet International

Bemet International

Bemet International levert sinds 1990 CAD/CAM, ERP en APM software voor de maakindustrie. Bemet is geen dozenschuiver die alleen software aflevert. We verzorgen de volledige implementatie van procesanalyse tot en met training.
 
Totaalautomatiseerder
 
U bent bij ons op het juiste adres om uw bedrijfsproces van A tot Z te automatiseren: van de administratie en werkvoorbereiding tot de werkplaats, voor elke stap bieden wij een softwareoplossing. We ontwikkelen zelf het ERP-systeem Plan-de-CAMpagneen de APM+ werkplaatsautomatiseringssoftware. Daarnaast vertegenwoordigen we in Nederland CAD/CAM-systemen van TopSolid, Delcam en ArtCAM.
 
Beter met Bemet
 
Met onze gebruiksvriendelijke oplossingen en praktijkgerichte manier van aanpak zijn we in staat om uw concurrentiepositie aanmerkelijk te verbeteren. Onze missie? Zorgen dat u uw doelen behaalt. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Onze klantenkring bestaat inmiddels uit bijna 1.000 tevreden klanten in binnen- en buitenland. Zij hebben hun concurrentiepositie verbeterd met bijvoorbeeld gemiddeld 30% efficiëntieverbetering, nieuwe en/of complexere producten of meer spiluren.
 
Missie
 
Onze missie is: met een goed TEAM zorgen dat onze klanten hun doelen halen.
 
Visie
 
Bemet International is de toonaangevende leverancier van klantgerichte oplossingen middels praktijkgerichte standaardsoftware en deskundig advies voor bedrijven die producten maken. Dit wil Bemet International bereiken met een no-nonsense, deskundig, betrouwbaar bedrijf met medewerkers die vanuit een teamgedachte gedreven zijn om samen klanten te helpen.
 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons