TOP WERKGEVER

Avisi


Avisi is gestart in het jaar 2000, met als belangrijkste doel het leveren van kwalitatief hoogstaande software in nauwe samenwerking met de klant.

Banner

breaker


Over Avisi


Avisi is opgericht door studievrienden Barri, Jan en Gert-Jan. Alle drie waren in dienst bij een specialistisch IT-bedrijf dat werd overgenomen door een grote detacheerder. Snel daarna ging het over andere zaken dan de mensen of de inhoud van het vak. Mede vanuit de visie dat het ook echt anders kan, is Avisi opgericht. De drie oprichters wilden een softwarebedrijf waar ze zelf als medewerker met plezier zouden werken en besloten dat hun nieuwe onderneming ‘de mens’ en diens talent centraal zou stellen.

Avisi's belangrijkste doel is het leveren van kwalitatief hoogstaande software in nauwe samenwerking met de klant.

Deze samenwerking kenmerkt zich door transparantie, betrokkenheid en het meetbaar maken van kwaliteit. Voor, tijdens en na het proces kun je bij Avisi continu van gedachten wisselen met architecten, ontwikkelaars en consultants. Ze bieden namelijk vooraf een uur gratis consult en tijdens het proces is er voortdurend contact met veel ruimte voor feedback. En ook na het proces blijven ze betrokken en beschikbaar. Door dit open en inzichtelijke proces aan te houden weet de klant, en weten ze zelf, steeds waar ze bij Avisi aan toe zijn. Want voor Avisi staan kwaliteit, transparantie en inzichtelijkheid aan de basis van een succesvolle relatie.

breaker


Klanten en projecten


Davinci: "Al bijna 10 jaar werken wij succesvol samen met Avisi aan de ontwikkeling en het beheer van het PEC-platform van de KNB en de daarop gesitueerde applicaties, registers en externe interfaces. Ik heb de mensen van Avisi leren kennen als zeer deskundig, vastberaden, vriendelijk en met oog voor de wensen van de klant." -- Robert Broek, Manager

Klanten

breaker


Werken bij Avisi


Avisi's doel is niet per se om het grootste, maar wel het beste bedrijf te zijn. Dat begint met de mensen: getalenteerde medewerkers met passie voor het vak. Om het beste uit zichzelf te halen, creëren ze voor iedere collega een optimale werkomgeving met de beste tooling en processen.

"Het mooie aan Avisi vind ik dat iedereen heel gemoedelijk en sociaal met elkaar omgaat, het is meer dan alleen een zakelijke relatie. Iedereen kent elkaar en je weet precies wat je aan elkaar hebt. We vormen samen één groot team en dat werkt heel erg prettig." – Daisy, Test Engineer & Security Advisor

Bij Avisi vormen ze kleine zelfstandige teams van software engineers. Deze teams kunnen zich volledig richten op de kwaliteit van hun werk en de wensen en verwachtingen van de klant. Avisi investeert in opleidingen, ze bezoeken en organiseren evenementen en steken veel tijd en energie in kennisdeling, met als doel voortdurend beter te worden.

 

breaker


Top 3 redenen om voor Avisi te kiezen


1) Work with the best – Je (toekomstige) collega's hebben passie voor het vak en hun prioriteit is het ontwikkelen van de beste software. Je wordt omringd door kennis, ervaring en gedrevenheid om nieuwe dingen te leren.

2) Quality Coffee – Het leven is te kort voor slechte, waterige koffie. Bij Avisi hebben ze échte koffie. Ze hebben zelfs hun eigen koffieblend.

3) Best tooling - Natuurlijk hebben ze heel veel goede tooling in huis. Maar je werkplek kies je zelf uit. OS X, Linux, Windows... you pick.

Koffie

breaker


Waar zit Avisi?


Ons kantoor is gevestigd in Arnhem, vlakbij de A12. De focus van Avisi ligt op de omgeving Arnhem. Hierdoor hoef je als medewerker niet het hele land door. Avisi vindt de balans tussen werk en privé dan ook erg belangrijk.

Daarnaast heeft Avisi ook nog een kantoor in Nieuwegein; op de Nevelgaarde 40 om precies te zijn.

Locatie

 

          

Recente vacatures