Home /
AuditConnect B.V.

AuditConnect B.V.

AuditConnect is expert op het gebied van Privacy, Security en Keteninformatisering. Vanuit die specialisaties adviseren wij bedrijven over de kwaliteit van de ICT. 
Onze professionele IT-auditors, projectleiders en consultants kunnen zich snel in uw bedrijfsprocessen inleven en kunnen u daardoor in een kort tijdsbestek deskundig bijstaan. Daarmee biedt AuditConnect u de instrumenten voor het optimaliseren van de prestaties van uw organisatie.

Goed advies, betaalbaar, kernachtig, op een prettige manier, met kennis van zaken en pragmatisch. Daar staan wij voor! Meer informatie over ons brede aanbod aan IT-audits, onze projecten in Keteninformatisering, onze Trainingen en onze IT Consultancy specifiek gericht op Privacy en IT Security kunt hier vinden.

 

Recente vacatures

 
 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

 

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij AuditConnect B.V., maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw CV en een duidelijke motivatie. AuditConnect B.V. kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons