Home /
ATSC

ATSC


ATSC is gespecialiseerd in software oplossingen voor bedrijven uit de dienstverlenende sector en handelsondernemingen. Deze specialisatie richt zich voornamelijk op automatisering van bedrijfsprocessen, kennis management en workflow-systemen.

Banner

breaker


Over ATSC


ATSC is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner voor ondernemers. Het bedrijf helpt met het stroomlijnen van processen. ATSC ondersteunt de ondernemer met passie en gedrevenheid; het doel is kostenbesparing en omzetvergroting.

ATSC levert:

  • Administratieve bedrijfssoftware: MultiTrader (voorraad, facturering, CRM, webshop, projecten/uren, planning, boekhouding, workflow, voertuigen, demontage, werkplaats)
  • Systeembeheer: op locatie, op afstand en via consultancy (projectmanagement en IT-management)
  • Online diensten (hosting van webapplicaties, hosting van High Availability-omgevingen, e-mailafhandeling inclusief spamfiltering, managed servers)
  • VoIP.

over

breaker


Werken bij ATSC


Bij ATSC werk je aan gevarieerde IT-projecten. Afhankelijk van je niveau krijg je de vrijheid om mee te denken over de architectuur, en deze eventueel zelf op te zetten. Binnen het ontwikkelteam van ATSC is veel kennis aanwezig, waardoor je constant leert. Daarnaast zijn er ook extra opleidingsmogelijkheden. ATSC biedt de mogelijkheid om cursussen te volgen, om zo je kennis verder uit te breiden. Uit ervaring blijkt echter dat learning on the job vaak het beste werkt; wat dat betreft is ATSC de uitgelezen leeromgeving.

De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op de eigen locatie. In overleg zou dit ook afgewisseld kunnen worden met het werken bij klanten.

Bij ATSC krijg je een uitdagende job, in een omgeving waarin tegen de stroom in geroeid wordt. Er heerst bij het bedrijf een gemoedelijke werksfeer, waarin collegialiteit hoog in het vaandel staat.

Medewerkers

breaker

 

Waar zit ATSC?


ATSC is gevestigd in Oisterwijk, op zo’n 15 minuten lopen van het station. Het kantoor is te vinden aan de Moergestelseweg 30d. Oisterwijk ligt op een afstand van 10 minuten rijden van Tilburg. Via de A58 en de A68 is het kantoor makkelijk te bereiken.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons