TOP WERKGEVER

Aorta Business Intelligence

Aorta Business Intelligence helpt organisaties inzicht te geven in de kracht van data. Door het toepassen van Business Intelligence krijgen organisaties inzichten in cijfers, trends en patronen. Het stelt bedrijven en organisaties in staat gefundeerde bedrijfsbeslissingen te nemen en zich te onderscheiden van de concurrent.

breaker


Over Aorta 


Aorta, de levensader
Aorta leert besturen vanuit het hart van de kwaliteitscirkel van Deming: de Aorta. Zoals zuurstofrijk bloed vanuit het hart door de aderen vloeit, stroomt bij een organisatie de informatie door alle fases heen. Vanuit het hart van de business.

Pragmatische denkers
Het implementeren van de juiste technologie is één, maar samen ontdekken waar een bedrijf werkelijk verder mee komt, zorgt voor de meerwaarde.

Succesfactor

Aorta maakt andere organisaties intelligenter en slaat als betrokken partij de brug tussen de technologie en de business. Met een hart voor dienstverlening en dat is hun succesfactor al meer dan 10 jaar.


breaker


Cases

Voorbeelden van projecten:

Voor een bekend Nederlands fashionmerk ontwikkelt Aorta een inkoopapplicatie. Deze interactieve online applicatie stelt de gebruiker in staat om verkooppunten te groeperen aan de hand van verschillende kenmerken en budgetten in te stellen voor inkooppakketten. Inkopers gebruiken de applicatie om historische verkopen te analyseren op trends en de collectie voor het nieuwe seizoen in te kopen. Key words: Angular, R, JSON, Scrum, clustering, classification

Voor een toonaangevende financiële dienstverlener ontwikkelt Aorta een algoritme dat het succes van nieuwe dossiers voorspelt. Kenmerken van de debiteur, de vordering en zijn omgeving worden gebruikt om te voorspellen of het dossier succesvol afgerond kan worden. De gebruiker ontvangt het resultaat van de dagelijkse voorspelling embedded in zijn bestaande systeem en stemt zijn aanpak van dit dossier hierop af. Key words: KNIME, decision tree

Voor een nationale retailketen ontwikkelt en onderhoudt Aorta diverse periodieke managementrapportages. Hoofdkantoor, franchisenemers en managers vergelijken vestigingen op een breed scala aan performance indicators. De rapportages die hieruit komen stellen het management in staat om de efficientie van locaties onderling te vergelijken en faciliteren discussie over best practices. Key words: KNIME, BI publisher

Voor uiteenlopende klanten door heel Nederland ontwikkelt en onderhoudt Aorta managementdashboards. De consultants van Aorta verzorgen het gehele traject van de eerste opzet van de database tot de inrichting van dashboards. Daarnaast stelt Aorta klanten in staat om flexibeler naar hun data te kijken en zelfstandig grafieken te creëren zonder tussenkomst van Excel. Key words: OBIEE, Data Visualization Desktop

breaker


Werken bij Aorta 


Een competent team met kennis van zaken en expertise. Dat staat bij Aorta buiten kijf. Met meer dan een decennia aan ervaring als het om integratie van data gaat en het toepassen van business analytics. En zij lopen nog altijd voorop.

"Het Aorta Business Intelligence team helpt en adviseert om business kritische vraagstukken op te lossen"

Als jong en dynamisch team opereren ze vanuit een modern kantoor in het landelijke Waalwijk. Zij geloven dat excelleren niet afhangt van een glazen pand aan de Zuidas. Sterker nog, ze steken energie in regionale samenwerking. Zoals met de Data Science faculteit van Tilburg University en de Jheronimus Academy of Data Science in Den Bosch. Het data-ecosysteem als kans.

Op kantoor hangt een gemoedelijke sfeer. Het team vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn van elkaars werkzaamheden en elkaar vooruit te helpen. Er heerst een open cultuur waarin ieders bijdrage gehoord wordt. Medewerkers omschrijven Aorta als een gezellige, flexibele organisastie die zich focust op klanttevredenheid.

Medewerkersbreaker

Waar zit Aorta?

Aorta heeft zich gevestigd in het zuiden van het land. Tussen de grote steden als Breda, Tilburg en Den Bosch, is het bedrijf te vinden op het industrieterrein van Waalwijk. Direct naast een afslag van de A59 is het kantoor makkelijk bereikbaar. Op steenworpafstand van de Maas is het een mooie werkomgeving om jouw nieuwe carrièrestap te maken.

 

          

Recente vacatures