TOP WERKGEVER

Amplexor

Amplexor: een toonaangevende aanbieder van digitale oplossingen voor global compliance, digital experience en content. 

Banner

breaker


Over Amplexor

AMPLEXOR – “Embrace the future“, is een bedrijf dat vooruitkijkt en op die manier met gerichte producten en diensten wereldwijd de drijvende kracht is achter het succes van hun klanten. AMPLEXOR is afgeleid van het Latijnse werkwoord “omarmen” en geeft de visie en de aanpak van het bedrijf goed weer, welke wordt uitgedragen in 22 landen, 40 vestigingen en door meer dan 1800 werknemers.

Het bedrijf omarmt hun klanten en helpt hen efficiënter te werken, hun processen te optimaliseren, hun time-to-market te verkorten, hun kwaliteit te garanderen en compliance te waarborgen. 

De gebruiksklare oplossingen ondersteunen kernprocessen voor verschillende sectoren en omvatten consultancy, softwaretechnologie en innovatie, systeemintegratie en taal- & content managementdiensten. 

breaker

Klanten en projecten

AMPLEXOR is een toonaangevende aanbieder van digitale solutions. Op basis van de beste technologie en expertise reikt het bedrijf reeds 30 jaar oplossingen aan op het gebied van global compliance, digital experience en content en dit in verschillende sectoren:

• Luchtvaart, defensie en transport
• Energie en milieu
• Financiële diensten en instellingen
• Biowetenschappen (Life Science)
• Industrie
• Publieke sector
klanten

breaker

Werken bij Amplexor

In een inspirerende en innovatieve omgeving worden toekomstgerichte oplossingen geleverd; waar aan de verwachtingen van de klanten wordt voldaan en waar een waaier aan vaardigheden en competenties optimaal worden ingezet.
AMPLEXOR is gevestigd in een heel modern kantoor, waar het team werkt aan zowel kleine als grote uitdagende projecten van diverse nationale en internationale klanten. Dit biedt een concrete context voor betrouwbare, creatieve teamplayers met een passie voor kwaliteit en die weten hoe belangrijk het vergaren en delen van kennis is.

Medewerkers

breaker


Waar ligt Amplexor?

AMPLEXOR is gevestigd in Eindhoven en is makkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Op nog geen 3 minuten loopafstand stopt er een bus.

Locatie

 

          

Recente vacatures