Home /
Amis Services BV

Amis Services BV

AMIS is sinds 1991 dé Oracle technologie partner in Nederland. Consultants van AMIS zijn betrokken bij alle grote Oracle projecten in Nederland en diverse spraakmakende projecten wereldwijd. Wij helpen onze opdrachtgevers maximaal rendement uit hun investeringen in moderne Oracle technologie te halen.
 
De reputatie van AMIS voor technologisch leiderschap wordt geïllustreerd door de prijzen, publicaties en evenementen, maar bovenal door opdrachtgevers die op ons vertrouwen.
 
AMIS levert een internationale bijdrage aan het succes met Oracle technologie. Elke dag raadplegen meer dan 3.500 bezoekers deAMIS Technology blog waar ze delen in onze kennis en ervaring. Bij AMIS werken 3 Oracle ACE’s, waarvan 1 ACE Director, die door publicaties en presentaties regelmatig bijdragen leveren aan de wereldwijde Oracle gemeenschap.
 
AMIS is Oracle Platinum Partner. In 2014, 2013 als in 2011 is AMIS verkozen tot Oracle Middleware partner of the year. Door de Java gebruikersgroep NLJUG is AMIS in 2011 verkozen tot business partner of the year.
 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons