Home /
AMC Consultancy

TOP WERKGEVER: AMC Consultancy

AMC Consultancy is sinds 1994 de toonaangevende partner op het gebied van sociale vraagstukken en ontwikkelt software voor het sociaal domein. Tevens kan AMC Consultancy deze regelingen voor gemeenten uitvoeren.

De relatie tussen overheid en burger vraagt om effectief en meetbaar beleid. Veel voordeel is te behalen door processen in het sociaal domein te automatiseren en digitaliseren. AMC Consultancy staat de klant op dit terrein terzijde. 

breaker

Over AMC Consultancy


AMC Consultancy is een partner voor gemeenten op het gebied van minimabeleid. Met ruim 20 jaar ervaring is AMC Consultancy specialist in het doen van onderzoek, het geven van beleidsadvies, en het operationaliseren en uitvoeren van armoederegelingen. Sinds 1994 heeft AMC Consultancy al vele gemeenten op weg geholpen naar een nieuw armoedebeleid of ontzorgd in de uitvoering van inkomensondersteunende regelingen. 

De kernwaarden van AMC Consultancy zijn:

  • Deskundig: voor alle vraagstukken biedt AMC Consultancy kennis op maat;
  • Toegankelijk: heldere en open communicatie is volgens AMC Consultancy één van de belangrijkste voorwaarden van succesvol minimabeleid;
  • Oplossingsgericht: uitgangspunt is dat voor ieder probleem een passende oplossing bestaat;
  • Innovatief: AMC Consultancy ontwikkelt zich voortdurend en nieuwe concepten en kennis deelt het bedrijf graag met zijn klanten, zodat er samen geprofiteerd kan worden van nieuwe ontwikkelingen in het minimabeleid.

breaker

Klanten en projecten

In de afgelopen jaren heeft AMC Consultancy onder andere stadspassystemen, software voor kindpakketten en ICT-oplossingen ten behoeve van (gratis) openbaar vervoer voor minima ontwikkeld. AMC Consultancy is onder andere betrokken bij de volgende projecten:

  • U-pas / stadspas Utrecht en omgeving (ontwikkeling software en uitvoering regeling);
  • Kindpakket Westland (ontwikkeling software en uitvoering regeling);
  • Vrij Reizen Schiedam (ontwikkeling software voor OV-regeling);
  • Gemeente Súdwest-Fryslân (onderzoek naar haalbaarheid van een stadspas).

breaker

Werken bij AMC Consultancy

AMC Consultancy is op zoek naar talentvolle developers die zich willen richten op het ontwikkelen, verbeteren, actualiseren, testen en implementeren van nieuwe en bestaande applicaties. Jij zal koppelingen met (web)applicaties gaan bouwen en onderhouden en zal gaan meedenken over het optimaliseren van IT-functionaliteiten van deze applicaties. Het is belangrijk dat jij trends in de gaten houdt en hierop inspeeld, om zo productvernieuwing te realiseren.

Om dit mogelijk te maken vraagt AMC Consultancy kennis en ervaring in ASP.Net / MVC, C#, JQuery, Ajax, CSS. Jij moet daarnaast resultaat- en klantgericht kunnen werken. Het is tevens van belang dat jij een intergere en discrete houding hebt en om kunt gaan met vertrouwelijke gegevens.

breaker

Waar zit AMC Consultancy?

AMC Consultancy is gevestigd in Leuth, vlak bij Nijmegen en de grens met Duitsland.

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons