TOP WERKGEVER

Alcontrol Laboratories

ALcontrol Laboratories te Rotterdam is één van de grootste onafhankelijke milieulaboratoria van Europa met meerdere kantoren verspreid over Europa.

Banner

breaker


Over ALcontrol Laboratories


ALcontrol Laboratories voor grond- en wateranalyses biedt snelle en betrouwbare oplossingen, die ter ondersteuning dienen bij bouwprojecten, verbeteringsprojecten op het gebied van gezondheid en veiligheid en om te helpen bij wettelijke naleving.

Met meer dan 30 jaar ervaring verzorgt ALcontrol Laboratories analyses vanuit een pan-Europees netwerk van laboratoria. De dienstverlening van het bedrijf geeft klanten de mogelijkheid om te beschikken over een totaalpakket, dat bestaat uit het ophalen van monsters, transport, onderzoek, analyses, digitale opdrachtverstrekking, rapportage, advies en begeleiding.

breaker


Werken bij ALcontrol Laboratories


Om het ontwikkelteam van ALcontrol Laboratories te kunnen versterken, is het bedrijf op zoek naar getalenteerde programmeurs. Samen met het team zal je je richten op de ontwikkeling van interne, web- en mobile internationale applicaties welke gebruikt worden van Noorwegen tot in Zuid-Europa. Je gaat tevens onderzoek doen naar nieuwe technologieën en deze toepassen waar mogelijk. Daarnaast bied je ondersteuning bij het testen van de applicaties. Om de applicaties te kunnen ontwikkelen is kennis van C#, ASP.NET, MVC alsook HTML, CSS en JavaScript gewenst.

ALcontrol Laboratories biedt jou een ervaren team van ontwikkelaars, waarvan je veel kunt leren. Jij zal met dit team aan de slag gaan in een flexibele werkomgeving in Rotterdam. Je ontvangt een marktconform salaris, gebaseerd op jouw kennis en ervaring. 

Medewerkers

breaker


Waar zit ALcontrol Laboratories?

ALcontrol Laboratories is in Nederland gevestigd in Rotterdam.

          

Recente vacatures