Home /
Agrovision

Agrovision

Agrovision ontwerpt, verkoopt en ondersteunt bedrijfsmanagementsystemen voor de agrarische ondernemer in binnen- en buitenland. Met deze systemen kunnen ondernemers hun bedrijfsvoering optimaliseren en voldoen zij aan eisen die door de overheid en afnemers gesteld worden. Ook voor de agribusiness biedt Agrovision hoogwaardige ICT-oplossingen.
De agrarische software van Agrovision is niet alleen praktisch, maar ook altijd up-to-date. Agrovision speelt in op ontwikkelingen in de agrarische sector, de gewijzigde regelgeving en de wensen en suggesties van gebruikers.

Agrovision is een marktgerichte organisatie, waarin in Business Units wordt gewerkt. De product-software activiteiten van Agrovision zijn ondergebracht in een BU Melkvee, BU Varkens/Pluimvee en een BU Teelt/Financieel. Naast de productsoftware heeft Agrovision recent een aparte Business Unit voor maatwerkactiviteiten ingericht.

 

Recente vacatures

 
 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

 

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Agrovision, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw CV en een duidelijke motivatie. Agrovision kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons