Home /
AEPEX

TOP WERKGEVER: AEPEX

AEPEX is een toonaangevend consultancybedrijf dat sinds 1997 gespecialiseerd is in het implementeren van SAP-toepassingen.

AEPEX 1

breaker


Over AEPEX


Als implementatie- en Special Expertise Partner van SAP voert AEPEX innovatieve software-implementaties uit op met name de gebieden Logistics, Supply Chain Management, Business Intelligence (SAP BW en Business Objects), SAP ERP, Process Orchestration and Integration. Naast SAP implementaties en business consultancy biedt AEPEX applicatiebeheer en kant-en-klare templates voor specifieke branches.

De missie van AEPEX is om met behulp van standaard SAP-toepassingen werkelijke toegevoegde waarde te creëren voor bedrijven met oog voor de bottom line.

De projectaanpak kenmerkt zich door een integrale benadering van de bedrijfsprocessen, organisatie en ondersteunende oplossingen van SAP. De AEPEX consultants hebben een brede kennis van en ervaring met end-to-end processen, zijn sterk in integrale en complexe vraagstukken en zoeken de uitdaging om telkens weer vraagstukken op te lossen met behulp van de mogelijkheden van standaard SAP-toepassingen.

AEPEX 2

breaker 


Klanten en projecten


AEPEX werkt voor middelgrote en grote (veelal internationale) ondernemingen. Klanten veelal uit het bedrijfsleven, maar ook non-profit ondersteunen ze met hun SAP-oplossingen. Tachtig procent van deze klanten zit in Nederland, de overige elders in Europa en soms zelf daarbuiten. Hieronder zie je een greep uit het klantenbestand van AEPEX:

AEPEX 3

breaker


Werken bij AEPEX


Werken bij AEPEX betekent werken bij een gerenommeerde SAP-adviespraktijk van bijna tachtig medewerkers waar kennis, klantfocus en enthousiasme de fundamenten vormen voor succes. Ze vertalen kennis naar oplossingen, consultants naar ondernemers en SAP uitdagingen in onze projecten. AEPEX staat bekend in de markt als een professioneel, zeer kennisgedreven bedrijf met een dito cultuur, normen en waarden. Bij AEPEX schreeuwen ze hun expertise van nature niet van de daken, maar zijn ze niettemin trots op hun bedrijf, hun mensen en hun kennis.

Wat biedt AEPEX jou?

AEPEX biedt je een uitdagende werkomgeving bij één van de beste SAP-adviespraktijken in de Benelux. Hele goede collega’s betekent dat je veel kan leren in korte tijd. De mogelijkheden zijn daarbij legio. AEPEX kent een cultuur waarbij iedereen over modules en toepassingen heen kijkt. En de echte waarde van SAP herkent (en toepast) in het integrale karakter van SAP. Dit betekent dat je kennis en je werk zich niet beperken tot een enkele SAP-module.
Bij AEPEX word je bijvoorbeeld een logistieke expert, waarbij je kennis hebt van zowel bijvoorbeeld Material Management als (Extended) Warehouse Management en Transportation Management. En als het kan ook nog alles weet van de financiële afhandeling van logistieke processen.
Vanuit de inhoudelijke kennis doorgroeien naar een leadrol kan maar is geen must. Jouw kwaliteiten bepalen je groeipad.

De 3 belangrijkste redenen om voor AEPEX te kiezen

1. Toonaangevende speler in de SAP-markt
2. Platte, open en professionele cultuur
3. Geen detacheringsbureau, maar eigen projecten.

AEPEX 4

breaker


Sfeerimpressie


Sluit je sollicitatie aan bij een van de vacatures, dan is de kans groot dat AEPEX je uitnodigt voor een kennismakingsgesprek bij hen op kantoor. Indien praktischer, kan dat ook elders. Je praat dan met de HR-manager van AEPEX en een managing consultant die dezelfde SAP kennisgebieden beheerst als jij. Tijdens dit gesprek toetsen ze je kennis en ervaring, maar net zo belangrijk is de fit met de bedrijfscultuur en het team.

Mochten de bevindingen aan beide kanten positief zijn, dan volgt een vervolggesprek met twee van de managing partners van AEPEX. Zij zullen ook kennis met je willen maken, jouw kennis en kunde plaatsen in de activiteiten van AEPEX en een beeld vormen van je ambitie en potentieel.

Na twee positieve gesprekken wordt het tijd voor de contractbespreking waarna AEPEX je een voorstel doet. De hele procedure kan in twee weken afgerond zijn.

AEPEX 5

breaker


Waar zit AEPEX?


AEPEX Business Consultants is gevestigd op een prachtige plek midden in Gorinchem, Zuid-Holland. Midden in de stad, op een landtong in het begin van het Merwedekanaal vind je hun modern vormgegeven kantoor.

Net aan de overzijde van de landtong vind het je het Centraal Station van Gorinchem, en verder ligt Gorinchem strategisch op het kruispunt van de A15 en de A27. AEPEX is dus goed te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

AEPEX 6

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons