Aenova Software

We zijn er trots op dat meer dan 250 organisaties en 200.000 gebruikers dagelijks naar volle tevredenheid gebruikmaken van onze software. TimEnterprise is krachtige software die organisaties helpt bij het slim en effectief plannen en sturen van arbeidstijd.

Met TotalMobile kunnen mensen altijd en overal mobiel werken, ongeacht bedrijfsproces, platform of apparaat. Onze software schept orde in de chaotische omgeving van flexibel en mobiel werken. Zo versterken organisaties hun marktpositie en zijn medewerkers gelukkiger en productiever. We zijn volledig onafhankelijk, bestaan sinds 1992, tellen ruim 20 enthousiaste collega’s en opereren vanuit kennisstad Delft.

Flexibel en mobiel werken is hot. Logisch, gezien de vele voordelen. Het versterkt uw marktpositie als bedrijf én het maakt u als werkgever een stuk aantrekkelijker. Want de medewerker van vandaag wil steeds meer zelf zijn werktijden bepalen om zo een gezonde balans te creëren tussen werk en privé. Die vrijheid en verantwoordelijkheid maakt werknemers aanzienlijk gemotiveerder, gelukkiger en productiever maakt. 

Hoe gaat u die nieuwe vrijheid sturen? Wij geloven dat het sturen op resultaat succesvol samengaat met de vrijheid die medewerkers van nu vragen. Wij brengen de wereld van de manager en de medewerker samen, zodat iedereen zijn doelen kan bereiken. Met onze software schept u orde in de chaotische omgeving van flexibel werken.

Aenova in 2 minuten

 

Recente vacatures