Home /
Advitronic Engineering

TOP WERKGEVER: Advitronic Engineering


Advitronic is een vooraanstaand systeemintegrator welke in eigen beheer infrastructuren ontwikkelt en verhuurt aan de grotere afnemers in de foodretail en koeltechniek.

Banner

breaker


Over Advitronic


Advitronic is onderdeel van de Danfoss Group een wereldwijde producent van producten en diensten voor de koel-, klimaat- en verwarminsindustrie. Danfoss heeft haar hoofdkantoor in Nordborg Denemarken en biedt werk aan ongeveer 24.000 medewerkers. Momenteel heeft Danfoss verkoopkantoren in 100 landen en 63 fabrieken in 19 landen.

breaker


UNISystem


Advitronic is een systeemhuis dat in eigen beheer het product UNISystem heeft ontwikkeld.

Het UNISystem is een universeel geheel op internet gebaseerd regel- en bewaking systeem voor koelinstallaties. Het UNISystem bestaat uit twee onderdelen: UNIServer en UNICenter.

De UNIServer is een Embedded web server welke in het filiaal wordt geïnstalleerd. Op de UNIServer kunnen meerder regelsystemen tegelijk aangesloten worden omdat hij is uitgevoerd met verschillende hardware en software protocollen:

  • RS485 - LON - BACnet - MOD bus enz.
  • ELREHA - Danfoss - CAREL - DIXELL enz.

Op deze wijze wordt de mogelijkheid geboden een regelsysteem op te bouwen dat bestaat uit diverse merken en soorten regelaars: Koeling, Verwarming, Verlichting, etc.

Het UNICenter is een zogenaamd Call Center dat permanent de functionaliteit van alle via het internet/intranet aangesloten UNIServers controleert. Eveneens ontvangt het UNICenter de verschillende meldingen en storingen uit de op de UNIServers aangesloten regelsystemen en verwerkt deze. Het UNICenter is zo ontworpen dat men duizenden UNIServers kan beheren.
 

Systemen

breaker

 

Werken bij Advitronic


Advitronic heeft een eerlijke, collegiale werkomgeving waar iedereen voor elkaar klaar staat. Ze bieden een afwisselende combinatie van ontwikkeling, beheer en onderzoek. Daarnaast krijg je bij Advitronic de mogelijkheid om met de nieuwste technieken aan de slag te gaan. Tot slot zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geheel in overeenstemming met de functie je uitvoert bij Advitronic.

Wanneer je aan de slag gaat bij Advitronic kom je te werken in een klein team van vier ontwikkelaars waarin je veel eigen inbrengt hebt. 

“Kortom: Aan uitdagingen geen gebrek!”

breaker


Waar zit Advitronic?

 

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons