TOP WERKGEVER

Advisor ICT Solutions


Advisor ICT Solutions is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en 24/7 beheren van maatwerk ICT oplossingen voor MKB-bedrijven, zorginstellingen en lokale overheden op basis van standaard- en zelf ontwikkelde bouwstenen. 

“Bij Advisor zijn we altijd met de nieuwste technieken bezig. Alle nieuwe ontwikkelingen worden hier gevolgd en onderzocht. Gedreven vanuit de vraag wat we ermee kunnen doen voor onze klanten.”

Advisor 1

breaker


Over Advisor ICT Solutions


Advisor ICT Solutions heeft haar jarenlange kennis en ervaring vertaald in ICT maatwerkoplossingen voor bedrijven van 5 tot 500 medewerkers. ICT maatwerkoplossingen die op basis van vergelijkbare klantbehoeften en klantgrootte zoveel mogelijk gestandaardiseerd aangeboden worden. Zodat kwaliteit en kostenefficiency in balans zijn.

Ze zijn actief in drie ICT deelgebieden, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: infrastructuur, communicatie en datacenter- en werkplekken. Per bedrijfssituatie bepalen ze samen met de klant het meest passende model (on-premise, cloud of een mix van beiden).
Advisor ICT Solutions biedt geïntegreerde ICT oplossingen en diensten. Oplossingen die gebaseerd zijn op een scherpe analyse van de huidige bedrijfssituatie en een heldere visie op de huidige en toekomstige behoeften.

Daarnaast ontwikkelen en beheren ze specifiek voor de sierteeltsector en de binnenvaart bedrijfsapplicaties die sectorbreed gebruikt kunnen worden en gericht zijn op ketensamenwerking.

 
breaker


Werken bij Advisor ICT Solutions


Als (aankomend) ICT-talent heb je volop keuzes. Maar waar kies je voor? Bij Advisor ICT Solutions hebben ze gekozen voor vrijheid. Geen gebaande paden, maar zelf bepalen hoe je route loopt. Ontdekken en ontwikkelen en hier ook de tijd voor krijgen. Leren van collega’s en uitdaging in je werk.

 

Bij Advisor ICT Solutions zijn een gezonde geest en een gezond lichaam belangrijk. Daarom bieden ze je in het programma Vitaal Werkt! Sportkleding tegen sterk gereduceerde prijzen, gratis sportclinics met collega’s, gezonde maaltijden in het bedrijfsrestaurant, gezonde werkomstandigheden en de mogelijkheid om je eigen sportclub te sponsoren in de vorm van materialen of de sponsoring van evenementen. 

 
breaker


Klanten en projecten


Advisor ICT Solutions is gespecialiseerd in het bedienen van organisaties die werken vanuit meerdere vestigingen en/of in hun bedrijfsvoering te maken hebben met hoge omloopsnelheid en veel repeterende slottijden; de zogenaamde tijdskritische processen. Onder onze klanten bevinden zich veel MKB-bedrijven, lokale Overheden en zorginstellingen.

Advisor 2

breaker


Sfeerimpressie

Advisor 3

Advisor 4

breaker


Waar zit Advisor ICT Solutions?


Advisor ICT Solutions is gevestigd in Mijdrecht, precies tussen Utrecht en Amsterdam in. Het pand van Advisor ICT Solutions is gemakkelijk met de auto of met het openbaar vervoer te bereiken.

Advisor 5

 

          

Recente vacatures