TOP WERKGEVER

Adapcare

Adapcare heeft diepgaande kennis van de caresector en weet hoe de processen van zorgaanbieders met Pluriform Zorg ondersteund kunnen worden. Ook helpen zij zorgaanbieders hun administratieve processen te vereenvoudigen, zodat ze zich kunnen focussen op het verlenen van zorg.

Banner

breaker


Over Adapcare


Adapcare komt voort uit Pluriform Software, een softwareleverancier die al sinds 1985 bedrijfsbrede informatiesystemen bouwt voor een waaier aan branches. Enkele honderden bedrijven in verschillende branches worden met de ERP-software Pluriform ondersteund.

Vanaf 2004 wordt Pluriform Zorg met succes ingezet bij middelgrote en grote zorgorganisaties. Adapcare levert en implementeert een integrale softwareoplossing voor organisaties in de zorg. Deze oplossing omvat een volledig Elektronisch Cliënten Dossier. De software wordt in samenwerking met zorgorganisaties voor klanten ontwikkeld en biedt ondersteuning aan ouderen- en gehandicaptenzorg, RIBW en Jeugdzorg.

Adapcare heeft een unieke aanpak waarbij zij in de aanpak bij een klant het unieke van de betreffende zorgorganisatie onderkent en zij tegelijkertijd zoekt naar de overeenkomsten met andere zorgorganisaties:

"Standaard waar het kan, maatwerk waar het moet."

breaker


Klanten en projecten

Pluriform Zorg is een initiatief van Adapcare en Pluriform Software om samen met zorgorganisaties kennis van zorgprocessen vast te leggen in een gemeenschappelijk ontwikkelsysteem. De licentieovereenkomst wordt aangegaan met Pluriform Software. Adapcare is als zorgpartner van Pluriform Software de partij om Pluriform Zorg te onderhouden, implementeren en uit te breiden. De data in het productiesysteem zijn altijd eigendom van de betreffende organisatie.

Ook onderstaande organisaties werken met Pluriform Zorg:


klanten

breaker


Werken bij Adapcare


Werken bij Adapcare betekent een afwisselende baan binnen een team van specialisten. Veel zorgorganisaties nemen afscheid van hun eigen infrastructuur en systeembeheer om zich te focussen op hun core business, het verlenen van zorg aan cliënten. Voor deze zorgorganisaties biedt Adapcare haar systeem 'Pluriform Zorg' aan als een hosted oplossing inclusief systeembeheer: Software As A Service (SAAS).

Adapcare heeft eigen state-of-the-art apparatuur met een productie- en uitwijklocatie ingericht in twee datacenters. Ontzorgen, snelle performance, hoge beschikbaarheid en volledig beheer zijn hier de sleutelwoorden en dat 24x7 per week.

Bekijk de huidige vacatures van Adapcare op Bonque.nl.

Medewerkers

breaker


Sfeerimpressie


Adapcare is een plezierige organisatie om voor te werken, waar sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Ze bieden een uitstekend loopbaanperspectief, uitdagende projecten met een grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. 

Je hebt de ruimte om je tijd zelfstandig in te delen en je bent gericht op resultaat. Adapcare stimuleert dat haar werknemers zich verder ontwikkelen. Verder biedt Adapcare een prima salaris en verdere voorwaarden, passend bij de zwaarte van de functie. De aanpak, binnen de organisatie en haar systeem, biedt een werkervaring die uniek is in de zorg-ICT.

breaker


Waar zit Adapcare?

Met zowel de auto als het openbaar vervoer is het bezoekadres van Adapcare op Landjuweel 10 te Veenendaal goed te bereiken. Het kantoor bevindt zich vlakbij de A12 en via de Rondweg is het bedrijventerrein waar Adapcare is gesitueerd makkelijk bereikbaar. Ook met de bus is het kantoor dichtbij. Op een loopafstand van maximaal 2 minuten van Adapcare zit een bushalte.

Locatie

 

          

Recente vacatures