Home /
A2B-online

A2B-online


A2B-online is een logistiek dienstverlener. Ze zijn gespecialiseerd in onbegeleid trailer- en containervervoer. Hun transport komt voornamelijk uit het vasteland (Europa) met als voornaamste bestemming het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Banner

breaker


Over A2B-online


A2B-online biedt een professionele en flexibele trailer-, container- en verschepingservice voor volle- en deelladingen van en naar Groot Brittannië. Vanuit de Benelux en Duitsland bieden ze dagelijks hun service aan op basis van eigen trailers, containers. Ze vertrekken met eigen schepen dagelijks vanaf Moerdijk naar verschillende havens in Groot Brittannië en vice versa.

“We zijn van mening dat we het transport van A naar B niet moeilijker moeten maken dan het is. Dat maakt het voor de klant ook eenvoudiger.”

Vanuit hun kantoren in Waddinxveen, Moerdijk en Felixstowe coördineren ze met enthousiaste medewerkers de gehele operatie van A naar B. A2B-online biedt opdrachtgevers tevens diverse geautomatiseerde systemen aan met als doel de kosten te reduceren en efficiënt te communiceren.

breaker


A2B-online Transport Ltd. & A2B-online Polska


A2B-online Transport Ltd.
werd opgericht in het Verenigd Koninkrijk op 5 januari 2011. Een operatorslicentie werd in eerste instantie verleend door VOSA voor 10 vrachtwagens. Het bedrijf is volledig eigendom van A2B-online en werd opgericht om vrachtwagenvervoer naar en van Engeland te kunnen verlenen aan het A2B-online containervracht vervoersbedrijf.

A2B-online Polska werd 28 september 2012 in Polen opgericht om A2B-online trailerdivisie op het gebied van goederenvervoer van dienst te kunnen zijn. De focus van het bedrijf richt zich volledig op het leveren van een optimale service op het gebied van het goederenvervoer. Volledige controle over de inzetbaarheid van de trucks biedt de optimale garantie voor tijdige aanlevering van goederen op de plaats van bestemming.

Banner

breaker


Werken bij A2B-online


Binnen het bedrijf geldt de volgende kernwaarde: De mens staat centraal. Zo zijn alle medewerkers nauw betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie en kunnen zij - in een omgeving waarin respect en eerlijkheid de basiswaarden zijn - werken aan persoonlijke en zakelijke doelstellingen.

Ze bieden een dynamische werkomgeving met uitdagende werkzaamheden en een uitstekende sfeer. De functie biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Daarnaast word je natuurlijk voorzien van een goede werkplek inclusief snelle laptop en hippe telefoon.

Last but not least hebben ze bij A2B-online uitstekende koffie!

Banner

breaker


Waar zit A2B-online?


A2B-online heeft vier vestigingen: Felixstowe (UK), Moerdijk (NL), Waddinxveen (NL) en Długołęka (Polen). Op dit moment hebben ze alleen openstaande vacatures in Waddinxveen.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons