Home /
1%CLUB

1%CLUB

1%Club is het crowdfunding en crowdsourcing platform waar je door een klein beetje te delen, een wereld van verschil kan maken.

De 1%Leden aan de hand van de online projectvoorstellen aan welke projecten ze hun 1% inkomen, tijd, kennis of vaardigheden willen inzetten. Door middel van blogs, foto's, filmpjes en Google maps kunnen ze online de voortgang van ‘hun project’ volgen.

1%Club is een Nederlands initiatief dat bestaat sinds 2008 en is sinds die tijd snel gegroeid. Inmiddels hebben we online via crowdfunding meer dan € 900.000 opgehaald en zijn er meer dan 400 projecten gefinancierd in meer dan 69 verschillende landen.

We werken vanuit AmLab aan innovatieve ICT4Development projecten zoals THREE60 waarbij we internationale samenwerking transparanter en efficiënter willen maken door de inzet van open data en the crowd er actief bij te betrekken.

Er werken 12 mensen bij 1%Club in Nederland en wereldwijd meer dan 100 actieve vrijwilligers en bijna 15.000 1%LEDEN. Je werkt in een klein groeiend ontwikkelteam in he Amsterdam met ervaren developers dat, waar mogelijk of nodig wordt aangevuld met externe experts, vrijwilligers uit open source community en ontwikkelteams uit Innovatie Labs uit ons netwerk.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons