Praktijkvoorbeeld Yourzine op Bonque

All-in Pakket | PHP, Java, Front-end, Business Intelligence, Development Yourzine

 

Yourzine

Yourzine is een toonaangevend online marketingbureau. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van klantcontactstrategieën voor haar opdrachtgevers, waarbij het creëren van klantwaarde altijd het uitgangspunt is. Yourzine adviseert, optimaliseert en realiseert.

Het bureau analyseert alle beschikbare data rondom bestaande klantcontacten en -gedrag en zorgt voor integratie van primaire klantprocessen. Op basis van die inzichten ontwikkelt Yourzine effectieve klantcontactstrategieën. Via een uitgekiende email marketing aanpak, activatiecampagnes of middels een volledige crosschannel strategie.

Een unieke combinatie van data, grenzeloze creativiteit, techniek en eindeloze kennis van digitale mogelijkheden in een online en een offline wereld. Daar ligt Yourzine’s kracht als full service dialoog marketing bureau. Het resultaat: aantoonbare klantwaarde.

Waarom Bonque?
Yourzine groeit sinds de oprichting drie jaar geleden ontzettend hard. In korte tijd zijn ze verdubbeld tot 115 medewerkers. Omdat ze een groot netwerk hebben weten ze de meeste vacatures wel te vervullen. “Voor functies waar echt specifieke kennis voor vereist is huren we vaak bureaus in. Het model en de werkwijze van Bonque zijn erg prettig. Voor een relatief laag bedrag heb je een vast contract voor een bepaalde periode. In die periode blijft Bonque met goede profielen komen. Bonque is laagdrempelig en het proces met de mails waarin je de profielen krijgt voorgeschoteld werkt erg makkelijk,” aldus Niels van Es, operational director bij Yourzine.

Yourzine heeft inmiddels twee front-end developers aangenomen binnen het All-In Pakket. Dit is de meest complete service van Bonque waar voor een vast bedrag onbeperkt kandidaten kunnen worden aangenomen en deze proactief worden gezocht.

Werken bij Yourzine?
“We zijn een jonge club mensen en werken met de mooiste merken van Nederland. We willen altijd een lange termijn partner zijn in plaats van een leverancier. Daarom proberen we altijd dichtbij de klant te zitten. Als het kan zijn wij met hen op locatie. Daarom is er een sterke, menselijke relatie.”

Naast hard werken is er bij Yourzine ook veel ruimte voor ontspanning, borrels en activiteiten. Iedere maand gebeurt er wel iets leuks, met jaarlijks een weekendtrip.

Yourzine is softwareonafhankelijk en moet het hebben van de uitgebreide kennis die ze in huis hebben. “We hebben een van oudsher Brabantse, nuchtere mentaliteit. We zoeken mensen met ambitie die willen leren. Er wordt veel van je verwacht, maar daar staan veel vrijheid en uitdagingen tegenover.” Strategen, developers, campagne managers, creatieven en data-‘helden’. De optelsom van deze talenten maakt hen ijzersterk, met een laag verloop. Yourzine is gestart in Den Bosch en uitgewaaierd over Utrecht, Amsterdam, Gent en Londen. 

 

Recente Praktijkvoorbeeld Yourzine

1 2 3 4 5
1 - 10 van 2129
Lead Qlikview Consultant bij Rond Consulting BV

Wil jij een rol vervullen bij de eerste 100% maatschappelijk verantwoorde consulting organisatie van Nederland? Daag jij jezelf graag uit en beschik je over uitstekende leidershapscapaciteiten? Wie weet ben jij binnenkort onze lead Qlikview consultant!

lees verder
Yellowtail

Requirements opstellen, workshops begeleiden en innovatietrajecten begeleiden, zoals het digitaliseren en versnellen van hypotheekprocessen; het zijn dit soort projecten waar jij op je eerste werkdag als senior business consultant in kunt duiken. Als je gaat voor een supersteile leercurve tenminste.

lees verder
Dotcontrol

Dotcontrol is op zoek naar een Front-end Developer! Je komt te werken in een van de tofste panden van de wereld (volgens UNESCO tenminste), de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. We werken in multidisciplinaire SCRUM-teams. Hierin zul je samen met onze front- end, backend developers, designers en Growth Hackers, werken aan awardwinning digitale concepten voor A-merken.

Geintresseerd? Dan zien wij graag jouw sollicitatie inclusief CV en Portfolio tegemoet!

lees verder
PanCompany

Als Front-End Developer ben je namens PanCompany werkzaam in vernieuwende projecten bij onze TOP 200 klanten in Nederland.

lees verder
Billing House Wegens groei is Billing House op zoek naar een Front-end Developer! lees verder
Billing House

Billing House is per direct opzoek naar een Java Developer 

lees verder
Dutchworld Dutchworld wil zijn team 'Java en Integratie' uitbreiden met een gedreven Java Consultant, die hands-on is ingesteld, goed conceptueel kan denken en een design ook kan laten realiseren door anderen! Dutchworld bestaat door e-business-functionaliteit te realiseren en integratieproblemen voor opdrachtgevers op te lossen. Om nog succesvoller te worden in onze dienstverlening zoeken we collega’s die bijdragen aan klantresultaat door talent, vakmanschap en de juiste mentaliteit. En die zich willen committen aan ons team. Voor opdrachtgevers zijn doorlooptijd en kwaliteit uiteindelijk altijd belangrijker dan de techniek. Maar met die technische gereedschapskist willen wij, en jij ook, wel heel goed zijn. Dat is een mindset die je moet hebben. lees verder
yourapi

We are looking for a Full Stack (Python/NodeJS) programmer who has a higher education (preferably in computer science) and is a keen programmer - or motivated to become one. Experience as a Python programmer is a definite advantage, but we can help you become a good Full Stack (Python/NodeJS) programmer. You work in a small team which values open cooperation. You will be working on the further development of our service yourapi.io.

lees verder
PanCompany Als Agile Test Lead met Automation Skills ben je namens PanCompany werkzaam in vernieuwende projecten bij onze TOP 200 klanten in Nederland. lees verder
Cloudwise GEZOCHT: Onsite ICT Specialist (40 uur) lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 2129

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons