Praktijkvoorbeeld Wunderkraut op Bonque

Standaardpakket | PHP, Development, Front-end Wunderkraut

 

Finalist

 

Over Wunderkraut

Wunderkraut is een team van ervaren webexperts, verdeeld over kantoren in negen Europese landen. Ze bouwen technisch ingewikkelde Drupal-websites en bieden een scala aan Drupal-oplossingen aan – van ontwikkeling, hosting, onderhoud en consultancy tot audits, opleidingen en design.

Wunderkraut hecht veel belang aan de wijze waarop gebruikers van een CMS content kunnen invoeren en beheren. Dankzij jarenlange ervaring en een constante focus op innovatie en kwaliteit (via bijvoorbeeld Continuous Integration en deployment) onderscheiden ze zich met hun eindproduct. Klanten kunnen eenvoudig en overzichtelijk hun website beheren. Geen gedoe meer met blokken, permissies en zoeken waar je wat moet wijzigen om een pagina te maken. Wunderkraut ontwikkelt op basisvan herbruikbare componenten, dit zorgt voor meer flexibiliteit én kostenbesparing.

Wunderkraut is met 180 medewerkers de grootste Drupal-agency in Europa. Ze opereren in het hogere segment en werken op een Agile manier. “Als het ingewikkeld is en eenvoudig moet worden, doen wij het. Daar zijn we trots op. We dragen bij aan de waarde van een website en doen dit met veel passie”, aldus Bert Boerland, partner bij Wunderkraut Nederland.

Waarom Bonque?

“Vaak lukt het prima om via ons eigen netwerk nieuwe collega’s te vinden. Omdat de markt momenteel wat overspannen is, richten we de zoektocht ook op mensen die nog een opleiding nodig hebben en bij ons wegwijs kunnen worden in Drupal. Daar willen we in investeren - en daarbij kunnen we de hulp van Bonque gebruiken."

"Onze consultant bij Bonque, Jan-Ernst, stuurt soms verrassende profielen door. Hierdoor spreek ik mensen die mij zelf nog niet waren opgevallen, maar toch de juiste kwaliteiten hebben. Ik heb Jan-Ernst heel hoog zitten, en dat zeg ik niet snel. Hij werkt op heel een nette manier. Hij zorgt echt goed voor de mensen met wie hij omgaat, zowel voor ons als klant als voor de kandidaten. Het is prettig dat hij goede adviezen geeft en mij op sommige gebieden begeleidt. Zolang we vacatures hebben en deze zelf niet (helemaal) kunnen invullen, zijn we van plan om met Bonque te blijven samenwerken.” 

Werken bij Wunderkraut?

“In IT-land zijn we anders, omdat we open source werken en echt actief een bijdrage leveren. Alle collega’s hebben passie voor de tool én voor de klant. We zijn heel erg open: naar klanten, naar de Drupal-gemeenschap, maar ook intern.”

Wunderkraut is een bijzondere en interessante werkgever, omdat het bedrijf alle processen aan elkaar koppelt en zich onderscheidt met toffe projecten. Met de vestigingen van Wunderkraut in het buitenland wordt intensief contact onderhouden wanneer er gezamenlijke projecten zijn, maar ook om kennis te delen. Elke vrijdag wordt WunderTV georganiseerd; hierin wordt een bekende IT'er geïnterviewd. Iedereen van Wunderkraut kijkt live of op een later moment mee.

Volgens Wunderkraut kenmerken goede programmeurs zich doordat ze iets extra’s hebben, iets wat je niet aan de buitenkant ziet. “Het is belangrijk dat mensen begrijpen dat we echt gave dingen met code maken, maar dat de kern is dat we met klanten werken en hen helpen. Dat vergt een bepaalde insteek.” 

 

Recente Praktijkvoorbeeld Wunderkraut

1 2 3 4 5
1 - 10 van 1940
4DotNet

Sta je open voor uitdagende .NET projecten, solliciteer dan nu.

lees verder
BaseNet

Weet jij de juiste tools en technieken haarfijn toe te passen binnen uiteenlopende projecten? Wil je werken bij ons jonge en dynamische bedrijf waar op internationaal niveau gewerkt wordt voor toonaangevende klanten? Solliciteer dan nu op deze uitdagende functie en groei uit tot expert in jouw vakgebied!

lees verder
Junior Business Intelligence Solutions Consultant bij Aexis

Voor de succesvolle Business Intelligence en Performance Management oplossingen van Aexis Nederland zijn wij op zoek naar een ondernemende Junior BI Consultant!

lees verder
PerformanceArchitecten Je hebt ervaring opgedaan met performancetesten met tools als Jmeter en/of Loadrunner en hebt besloten dat je bij jouw volgende carrièrestap door wil groeien tot één van de beste specialisten binnen jouw vakgebied. Hiervoor zoek je een omgeving waar je het van de besten kan leren. Je nieuwe collega’s gaan je helpen om je kennis en ervaring te verdiepen en te verbreden in alles wat met performance van applicaties en omgevingen te maken heeft. lees verder
Kega

Bij Kega werk je in een development team van ongeveer 10 personen en tijdens projecten met meerdere specialisten in een van de hechte Scrum teams van 3 à 4 personen. Hierdoor heb je veel contact met je collega's en is er binnen projecten voldoende mogelijkheid om te sparren over (nieuwe) technieken, implementatiewijze en andere zaken. Dit in combinatie met een cultuur waarin innovatie en zelfontplooiing zeer belangrijk wordt gevonden, is dit voor jou als specialist de plek om je verder te ontwikkelen als persoon en als developer. Door een toename van app projecten zijn wij op zoek naar app developers om ons team te komen versterken.

lees verder
Senior IT Consultant Planning Solutions bij EyeOn

Are you the enthusiastic and ambitious IT consultant EyeOn seeks? Interested in working at an informal consultancy company with colleagues specialized in planning and analytical processes? Then this could be the job opportunity you’re looking for. You will work in an informal, ambitious consultancy company with colleagues that have in-depth knowledge of planning and analytical processes. Our customers base exists of companies that have at least 1 billion Euro in turnover and which are active in High Tech, FMCG, Process, Life Science and Marine & Offshore.

lees verder
Brainum Wij hebben heel veel leuke dingen te doen. Daarom zijn we op zoek naar een Software Developer met probleemoplossende kwaliteiten. lees verder
Focus IT People Focus IT is the home for specialist. The ones that understand their business, have experience/ network, dare to take responsabilities, are interested in changing work environments. And are willing to share knowledge with fellows! lees verder
LinProfs Due to the growing demand for Red Hat products on the Dutch market, LinProfs is looking for passionate IT-consultants with excellent communication capabilities, who want to develop their Red Hat knowledge and consultancy skills within a dynamic and innovative company. lees verder
Impres

Impres is op zoek naar een Senior Web Developer!

lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 1940

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons