Home /
Praktijkvoorbeeld Wunderkraut

Praktijkvoorbeeld Wunderkraut op Bonque

Standaardpakket | PHP, Development, Front-end Wunderkraut

 

Finalist

 

Over Wunderkraut

Wunderkraut is een team van ervaren webexperts, verdeeld over kantoren in negen Europese landen. Ze bouwen technisch ingewikkelde Drupal-websites en bieden een scala aan Drupal-oplossingen aan – van ontwikkeling, hosting, onderhoud en consultancy tot audits, opleidingen en design.

Wunderkraut hecht veel belang aan de wijze waarop gebruikers van een CMS content kunnen invoeren en beheren. Dankzij jarenlange ervaring en een constante focus op innovatie en kwaliteit (via bijvoorbeeld Continuous Integration en deployment) onderscheiden ze zich met hun eindproduct. Klanten kunnen eenvoudig en overzichtelijk hun website beheren. Geen gedoe meer met blokken, permissies en zoeken waar je wat moet wijzigen om een pagina te maken. Wunderkraut ontwikkelt op basisvan herbruikbare componenten, dit zorgt voor meer flexibiliteit én kostenbesparing.

Wunderkraut is met 180 medewerkers de grootste Drupal-agency in Europa. Ze opereren in het hogere segment en werken op een Agile manier. “Als het ingewikkeld is en eenvoudig moet worden, doen wij het. Daar zijn we trots op. We dragen bij aan de waarde van een website en doen dit met veel passie”, aldus Bert Boerland, partner bij Wunderkraut Nederland.

Waarom Bonque?

“Vaak lukt het prima om via ons eigen netwerk nieuwe collega’s te vinden. Omdat de markt momenteel wat overspannen is, richten we de zoektocht ook op mensen die nog een opleiding nodig hebben en bij ons wegwijs kunnen worden in Drupal. Daar willen we in investeren - en daarbij kunnen we de hulp van Bonque gebruiken."

"Onze consultant bij Bonque, Jan-Ernst, stuurt soms verrassende profielen door. Hierdoor spreek ik mensen die mij zelf nog niet waren opgevallen, maar toch de juiste kwaliteiten hebben. Ik heb Jan-Ernst heel hoog zitten, en dat zeg ik niet snel. Hij werkt op heel een nette manier. Hij zorgt echt goed voor de mensen met wie hij omgaat, zowel voor ons als klant als voor de kandidaten. Het is prettig dat hij goede adviezen geeft en mij op sommige gebieden begeleidt. Zolang we vacatures hebben en deze zelf niet (helemaal) kunnen invullen, zijn we van plan om met Bonque te blijven samenwerken.” 

Werken bij Wunderkraut?

“In IT-land zijn we anders, omdat we open source werken en echt actief een bijdrage leveren. Alle collega’s hebben passie voor de tool én voor de klant. We zijn heel erg open: naar klanten, naar de Drupal-gemeenschap, maar ook intern.”

Wunderkraut is een bijzondere en interessante werkgever, omdat het bedrijf alle processen aan elkaar koppelt en zich onderscheidt met toffe projecten. Met de vestigingen van Wunderkraut in het buitenland wordt intensief contact onderhouden wanneer er gezamenlijke projecten zijn, maar ook om kennis te delen. Elke vrijdag wordt WunderTV georganiseerd; hierin wordt een bekende IT'er geïnterviewd. Iedereen van Wunderkraut kijkt live of op een later moment mee.

Volgens Wunderkraut kenmerken goede programmeurs zich doordat ze iets extra’s hebben, iets wat je niet aan de buitenkant ziet. “Het is belangrijk dat mensen begrijpen dat we echt gave dingen met code maken, maar dat de kern is dat we met klanten werken en hen helpen. Dat vergt een bepaalde insteek.” 

 

Recente Praktijkvoorbeeld Wunderkraut

1 2 3 4 5
1 - 10 van 1816
Qualogy Zie jij een uitdaging in het begeleiden en stimuleren van nieuwe talenten? Ben je didactisch sterk? Heb je een passie om met de nieuwste technologieën aan de slag te gaan? En zie jij jezelf als een meewerkend teamleider? Dan zoeken wij jou! lees verder
Finalist Als Technisch Specialist los jij ieder probleem op, omdat jij alles van ICT weet. Met een realistische blik op haalbaarheid en kosten adviseer je geregeld opdrachtgevers en het management over verbeteringen. lees verder
Focus IT People Focus IT is the home for specialist. The ones that understand their business, have experience/ network, dare to take responsabilities, are interested in changing work environments. And are willing to share knowledge with fellows! lees verder
4DotNet Sta je open voor uitdagende .NET projecten, solliciteer dan nu. lees verder
Qualogy Wij zijn op zoek naar een UX/UI Designer met front-end ervaring, die nauw gaat samenwerken met ons Developmentteam. Je houdt je bezig met het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke enterprise-applicatie binnen een complexe omgeving. Daarnaast heb je zelf inzicht in wat er veranderd moet worden en kan je voor elk probleem een oplossing vinden. Je zet ideeën om in concepten en kan goed prioriteiten stellen. Je gaat meebouwen aan de client-side code voor gepolijste applicaties van HTML naar CSS. Het tot stand brengen van de UX/UI-normen binnen Qualogy zie jij als een uitdaging. Je gaat samenwerken in een Agile-omgeving om het concept zo snel mogelijk productieklaar te maken. Je hebt ervaring met het schrijven van nette, goed georganiseerde en volledig gedocumenteerde codes. Voor onze R&D-team zijn wij op zoek naar een doelgericht, hardwerkend en resultaatgericht persoon die ons team kan komen versterken. lees verder
Qvision In de functie van ASP.NET programmeur kom je terecht op de afdeling Software Ontwikkeling. lees verder
Sitecore Web Developer

Voor ons application development team zijn wij op zoek naar Sitecore Web developers. Krijg jij energie van het werken in een team als .NET web developer met enthousiaste collega’s en een prettige sfeer waar innovatie voorop staat? Dan pas jij bij ons!

lees verder
PerformanceArchitecten Je hebt ervaring opgedaan met performancetesten met tools als Jmeter en/of Loadrunner en hebt besloten dat je bij jouw volgende carrièrestap door wil groeien tot één van de beste specialisten binnen jouw vakgebied. Hiervoor zoek je een omgeving waar je het van de besten kan leren. Je nieuwe collega’s gaan je helpen om je kennis en ervaring te verdiepen en te verbreden in alles wat met performance van applicaties en omgevingen te maken heeft. lees verder
TJIP

Haal jij je energie uit het meewerken aan innovatie in een Agile omgeving? Is het testen van software jouw specialiteit? Denk je in oplossingen en ben je in staat deze ook in samenwerking met klanten ten uitvoer te brengen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! TJIP is per direct op zoek naar een medior Test Coördinator voor ons hoofdkantoor in Delft. Het gaat om een functie voor 32-40 uur per week.

lees verder
NRC

Heb jij Lead ambities of ervaring? Stromen er bytes door je aderen? Schrijf je liever goede code dan een sollicitatiebrief? En werk je graag bij een ambitieus mediabedrijf? Dan ben jij degene die we zoeken!

lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 1816

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons