Praktijkvoorbeeld Vlot Solutions op Bonque

Standaardpakket | Development, .NET, Business Intelligence, Big Data Vlot Solutions

 

Vlot Solutions

Vlot Solutions staat voor kwalitatieve, doordachte en gebruiksvriendelijke software voor de medische hulpmiddelenbranche. Vlot Solutions is een dynamische organisatie die sinds 1985 software-oplossingen voor de medische hulpmiddelenbranche ontwikkelt. 

Voor deze bedrijven zijn software-oplossingen de functionele en logistieke achilleshiel. De oplossingen van Vlot Solutions bieden klanten de mogelijkheid hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun bedrijfsvoering beter te sturen. De suite aan producten omvat de domeinen administratie, BI, EPD, planning, web en workflow.

Vlot Solutions werkt met een selecte doelgroep en is al 30 jaar specialist in deze nichemarkt.

Waarom Bonque?
“Het wisselt vaak op welke manier wij onze vacatures invullen. Zo hebben we eerder een combinatie gehad van advertenties en samenwerkingen met werving & selectiebureaus om voldoende kandidaten te krijgen. Hetgeen wij zelf doen qua publicaties is niet altijd genoeg. Omdat we zelf niet de middelen en kennis hebben om actief op zoek te gaan in de markt, kiezen we ervoor om met een bureau in zee te gaan. Bonque heeft een goede propositie en hanteert lage prijzen,” aldus August Vlot, eigenaar van Vlot Solutions.

Vlot Solutions heeft bij Bonque gekozen voor het All-In Pakket. Binnen drie maanden hebben ze twee nieuwe medewerkers kunnen vinden. Het contact met Max Eyck van Bonque omschrijft August Vlot als ‘gewoon goed.’ “Hij zit er voldoende bovenop en houdt voldoende contact op de momenten dat er dingen zijn. Heel belangrijk ook dat Max begrijpt dat wij niet een standaard soort programmeurs zoeken.”

 


Werken bij Vlot Solutions?
Binnen het ontwikkelteam wordt alles op basis van scrum georganiseerd. Iedereen wordt betrokken bij de ontwikkeling. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig, flexibel en een teamplayer bent.

Vlot Solutions is heel interactief in contact met productspecialisten, klanten en gebruikers. Dit zorgt voor veel betrokkenheid en dynamiek met alle partijen.

“We merken dat onze mensen het heel prettig vinden om te werken aan producten in plaats van losse projecten. We hebben eigen suite aan software gebouwd, deze producten worden steeds verder ontwikkeld. We vinden het belangrijk dat mensen consequenties kunnen inzien, dat ze analytisch goed zijn en die dynamiek weten te hanteren. In een sprint van twee weken komen gewoon heel veel opdrachten voorbij. Je moet daarin kunnen switchen en goed kunnen overleggen met je team.”

Vlot Solutions streeft ernaar om een ontwikkelteam te hebben dat bestaat uit geschoolde ontwikkelaars. Naast hard werken is de sfeer onderling uitstekend en worden regelmatig leuke activiteiten gedaan. Vrijwel iedereen maakt ’s middags wel even een wandelingetje met elkaar. 

 

Recente Praktijkvoorbeeld Vlot Solutions

1 - 2 van 2
Software Developer bij Sieval

Klinkt allemaal behoorlijk uitdagend toch? We garanderen je in ieder geval een functie waar jij je als ontwikkelaar behoorlijk in kunt uitleven. Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature. We laten ons graag verrassen, dus laat zien wat je in huis hebt.

lees verder
Netsupport Wil jij werken als C# Ontwikkelaar bij Netsupport? Lees dan snel verder! lees verder
1 - 2 van 2

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons