Praktijkvoorbeeld Visualfabriq op Bonque

All-in Pakket | Development, Front-end, Ruby on Rails / Python Visualfabriq

Lameco Logo

visualfabriq opereert wereldwijd binnen de FMCG branche waarbij ze zich richten zich op de promoties van voedselproducenten. Producenten gebruiken de tool van visualfabriq om het gehele proces rondom promoties te begeleiden en hier inzicht in te krijgen. Ook kan worden afgelezen hoe ze zich verhouden ten opzichte van de concurrentie.

Onderscheidend voor visualfabriq is dat hun tool al deze informatie samenvoegt en de klant dit instant en gemakkelijk kan inzien. Daarbij werken ze volledig cloudbased en agile en maken ze gebruiken van de modernste technologie. 

Waarom Bonque?
“Ik wist dat het mij zelf niet ging lukken om developers aan te trekken, want je moet een bekende naam zijn. Ontwikkelaars zijn erg gewild en zitten vaak goed op hun plek. Daarom wil ik met een partner samenwerken die goed bekend staat. Een partij die behoorlijk in de IT-wereld is ingewerkt en goed bekend is met social marketing. In het verleden heb ik al met Bonque samengewerkt,” aldus Sjaak Langerveld, COO bij visualfabriq.

Tot nu toe heeft visualfabriq via Bonque twee nieuwe medewerkers aangenomen. Ze hebben een All-In Pakket voor de periode van een jaar. Daarbij betaal je slechts eenmalig voor het pakket en kunnen er onbeperkt nieuwe medewerkers worden aangenomen.

“Ik ben heel tevreden over hoe het met Bonque gegaan is. Onze contactpersoon Tim de Vries gaat enthousiast te werk. Hij heeft ons uitstekend begeleid, zorgde dat er goede kandidaten kwamen en na een sollicitatie was er altijd een follow up. Bonque doet wat ze beloven.” 

Werken bij visualfabriq?
“Wat ik heel leuk vind is de goede sfeer binnen het bedrijf. We zitten allemaal op één vloer en hebben goed contact. Daardoor leer je ook waar anderen zich mee bezighouden. Je kan alles tegen elkaar zeggen en vragen. Er is een prettige balans tussen hard werken en plezier maken,” aldus Stephanie Coulthard, management trainee.

“Tijdens het contact met Bonque merk ik dat onze culturen bij elkaar aansluiten, we zijn open en ongedwongen. Maar er wordt wel hard gewerkt. We moeten leveren aan onze klanten. Er zijn veel ontwikkelingen, we zijn behoorlijk succesvol en groeien hard,” aldus Sjaak Langerveld.

visualfabriq zet medewerkers graag in hun kracht. Inmiddels is er een goede mix tussen collega’s met veel ervaring en met een frisse blik. “We geloven dat wanneer wij faciliteren dat men goed hun werk kan doen binnen hun eigen verantwoordelijkheid, ze succesvol kunnen zijn. We vragen daarbij wel veel initiatief.”

 

Recente Praktijkvoorbeeld Visualfabriq

1 2 3 4 5
1 - 10 van 1350
Viktor We are looking for a fulltime Front-end developer, who can help us make our VIKTOR platform even more amazing. lees verder
Yellowtail

Requirements opstellen, workshops begeleiden, een ontwikkelstraat opzetten en innovatietrajecten begeleiden, zoals het digitaliseren en versnellen van hypotheekprocessen; het zijn dit soort projecten waar jij op je eerste werkdag als senior IT consultant in kunt duiken. Als je gaat voor een supersteile leercurve tenminste.

lees verder
Malengo Developer met affiniteit voor webontwikkeling. Nieuwsgierig naar techniek en welke problemen je daarmee kan oplossen. Bent een teamplayer, proactief, leergierig en sociaal. Hebt zin om aan de slag te gaan als projectdeveloper bij een snelgroeiend IT-bedrijf waar eigen inbreng en flexibiliteit hoog in het vaandel staan, solliciteer dan direct. lees verder
Inventive De Inventive ERP programmatuur is het hart van onze organisatie. Deze programmatuur wordt door een vast team van developers verder uitgebreid en onderhouden voor gebruik op Apple en Windows computers lees verder
BEEQUIP

BEEQUIP is looking for a Front-end Engineer!

lees verder
VVV Nederland VVV Nederland is met ruim 4,5 miljoen verkochte cadeaukaarten absoluut marktleider. Op ICT-gebied staan we aan het begin van een datagedreven transitie. Binnen deze transitie zijn we op zoek naar een Senior/Lead Developer, die zijn eigen team gaat samenstellen! lees verder
Sociale Verzekeringsbank Als Front End Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en documentatie van IT vernieuwingen. Dit behelst een breed en divers applicatie landschap en interfaces, gebaseerd op de .NET technologie. lees verder
Magneds

Heb je veel verstand van iOS applicaties en kun je deze kennis uitstekend overbrengen naar concrete plannen? Kom werken bij Magneds en proef de informele maar inspirerende werksfeer! Kom in contact met de beste professionals en ontwikkel jezelf optimaal.

lees verder
MSI-ACI

Ben jij een ervaren front-/back-end developer C#, en heb je de ambitie om je razendsnel verder te ontwikkelen? Wil je werken aan geavanceerde software waarmee je bijdraagt aan de toekomst van ons bedrijf? MSI-ACI is op zoek naar een ambitieuze webdeveloper met een flinke dosis creativiteit en doorzettingsvermogen die toe is aan een nieuwe stap in zijn/haar carrière!

lees verder
Yellowtail “Onze pay-off is fresh ideas, proven results”, vertelt Mark Leck, partner bij Yellowtail. “Development is key bij het realiseren van de proven results.” Yellowtail is al jaren succesvol vanwege haar eigen software development, tot nu toe vooral in Zuid-Afrika en India. Nu willen we ook developers on-site in Naarden! lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 1350

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons