Praktijkvoorbeeld Visualfabriq op Bonque

All-in Pakket | Development, Front-end, Ruby on Rails / Python Visualfabriq

Lameco Logo

visualfabriq opereert wereldwijd binnen de FMCG branche waarbij ze zich richten zich op de promoties van voedselproducenten. Producenten gebruiken de tool van visualfabriq om het gehele proces rondom promoties te begeleiden en hier inzicht in te krijgen. Ook kan worden afgelezen hoe ze zich verhouden ten opzichte van de concurrentie.

Onderscheidend voor visualfabriq is dat hun tool al deze informatie samenvoegt en de klant dit instant en gemakkelijk kan inzien. Daarbij werken ze volledig cloudbased en agile en maken ze gebruiken van de modernste technologie. 

Waarom Bonque?
“Ik wist dat het mij zelf niet ging lukken om developers aan te trekken, want je moet een bekende naam zijn. Ontwikkelaars zijn erg gewild en zitten vaak goed op hun plek. Daarom wil ik met een partner samenwerken die goed bekend staat. Een partij die behoorlijk in de IT-wereld is ingewerkt en goed bekend is met social marketing. In het verleden heb ik al met Bonque samengewerkt,” aldus Sjaak Langerveld, COO bij visualfabriq.

Tot nu toe heeft visualfabriq via Bonque twee nieuwe medewerkers aangenomen. Ze hebben een All-In Pakket voor de periode van een jaar. Daarbij betaal je slechts eenmalig voor het pakket en kunnen er onbeperkt nieuwe medewerkers worden aangenomen.

“Ik ben heel tevreden over hoe het met Bonque gegaan is. Onze contactpersoon Tim de Vries gaat enthousiast te werk. Hij heeft ons uitstekend begeleid, zorgde dat er goede kandidaten kwamen en na een sollicitatie was er altijd een follow up. Bonque doet wat ze beloven.” 

Werken bij visualfabriq?
“Wat ik heel leuk vind is de goede sfeer binnen het bedrijf. We zitten allemaal op één vloer en hebben goed contact. Daardoor leer je ook waar anderen zich mee bezighouden. Je kan alles tegen elkaar zeggen en vragen. Er is een prettige balans tussen hard werken en plezier maken,” aldus Stephanie Coulthard, management trainee.

“Tijdens het contact met Bonque merk ik dat onze culturen bij elkaar aansluiten, we zijn open en ongedwongen. Maar er wordt wel hard gewerkt. We moeten leveren aan onze klanten. Er zijn veel ontwikkelingen, we zijn behoorlijk succesvol en groeien hard,” aldus Sjaak Langerveld.

visualfabriq zet medewerkers graag in hun kracht. Inmiddels is er een goede mix tussen collega’s met veel ervaring en met een frisse blik. “We geloven dat wanneer wij faciliteren dat men goed hun werk kan doen binnen hun eigen verantwoordelijkheid, ze succesvol kunnen zijn. We vragen daarbij wel veel initiatief.”

 

Recente Praktijkvoorbeeld Visualfabriq

1 2 3 4 5
1 - 10 van 1380
Integrace

Heb je een uitgebreide ervaring in een Microsoft .Net omgeving, wil je volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, en zoek je een baan in Eindhoven of omgeving (géén detachering)?

lees verder
Malengo Developer met affiniteit voor webontwikkeling. Nieuwsgierig naar techniek en welke problemen je daarmee kan oplossen. Bent een teamplayer, proactief, leergierig en sociaal. Hebt zin om aan de slag te gaan als projectdeveloper bij een snelgroeiend IT-bedrijf waar eigen inbreng en flexibiliteit hoog in het vaandel staan, solliciteer dan direct. lees verder
Working Talent 28 mei 2018 start Working Talent een IT traineeship, waarin we met een selecte groep trainees een bootcamp doorlopen, waar we theorie en praktijkopdrachten afwisselen om een goede Software Developer te worden. Om in te stappen heb je basiskennis nodig van bijvoorbeeld C#, Java, Python of een andere programmeertaal. Daarnaast ben je in het bezit van minimaal een HBO diploma en beheers je de Nederlandse taal. lees verder
Suneti

Bij Suneti zijn ze op zoek naar een Junior Backend developer die openstaat om een nieuwe techniek aan zijn arsenaal toe te voegen, namelijk Servoy. Heb jij interesse? Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, en heb je voldoende ambitie en drive om deze jonge en startende onderneming vooruit te helpen? Wie weet sta jij dan binnenkort wel aan het roer van Suneti!

lees verder
Dotcontrol Als ervaren systeembeheerder houd jij het overzicht over alle systemen en diensten bij DotControl. Zowel het beheer van Windows- en Mac-werkplekken als uiteenlopende clouddiensten zijn voor jou niets nieuws. Je neemt je verantwoordelijkheid, deelt je eigen dag in en houdt ervan om in een jong en flexibel team nieuwe vaardigheden aan te leren. "Kan ik niet" staat niet in jouw woordenboek; "kan ik nóg niet" wel. lees verder
Finalist

Als doorgewinterde Java Ontwikkelaar heb jij vele Java-expedities achter je naam staan. Ook denk je mee op architectuur niveau en deel je kennis met jouw metgezellen.

lees verder
BEEQUIP BEEQUIP is looking for a Medior Ruby Software Engineer! lees verder
Mijnwebwinkel Mijnwebwinkel is op zoek naar een Front-end Developer! lees verder
Print.com Wil jij bouwen aan een platform voor een miljoenenpubliek? Werkend met de nieuwste technologieën, zonder legacy? Bij Print.com kan dat! Met een jong team vol gepassioneerde (drukwerk)nerds bouwen we een vernieuwend en internationaal printplatform. lees verder
Poort80 Wij zoeken op dit moment: een senior C#/ .NET ontwikkelaar in Amsterdam lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 1380

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons