Praktijkvoorbeeld TJIP op Bonque

All-in Pakket | Development, .NET, Front-end, Systeembeheer, Testing TJIP

 

Yourzine

TJIP is een innovatieve onderneming die software maakt voor onder meer de financiële wereld en de zorgsector. In 1999 gestart met het bouwen van software ter ondersteuning van new business en voor het implementeren van sterk verbeterde processen. Inmiddels zijn ze gegroeid tot een bedrijf met ruim 90 medewerkers. Met onze uitgebreide kennis van financiële producten en bedrijfsprocessen helpen wij banken en verzekeraars om efficiënter en goedkoper te werken en hun klanten beter te bedienen.

TJIP is kennisleider als het gaat om het ontwikkelen van front-office-software. Van systeemintegratie tot efficiënte registratie en van dossierverwerking tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Van de zorg- tot de financiële sector. Met zijn oplossingen maakt TJIP processen sneller, slimmer, efficiënter en eenvoudiger. Optimaal gebruikersgemak is daarbij een belangrijk uitgangspunt. 

Waarom Bonque?
“Voor onze werving maken we maken gebruik van verschillende bronnen, dat is ook wel nodig in de huidige arbeidsmarkt. Bovendien stellen we hoge eisen aan een medewerker. Bij ons werken hele analytische mensen met een zeer hoog leervermogen die complexe zaken kunnen bedienen,” aldus Mariëtte Dokman, HR manager bij TJIP.

“Bij Bonque vind ik het fijn dat je verschillende soorten functies kan neerleggen. Ik werk nu met Max Eyck en hij is zo enthousiast, dat is echt goed voor ons. Max en ik bellen bijna dagelijks. Ik merk dat als je een klik hebt met je contactpersoon dat het echt een toegevoegde waarde is. Hij kent mij en het bedrijf en hij krijgt een terugkoppeling van kandidaten. Dus je hebt er ook een stukje arbeidsmarktcommunicatie bij. De persoonlijke samenwerking is goed en de resultaten zijn dat ook.”

TJIP heeft de ambitie om volgend jaar met ongeveer zes man te groeien. “Eigenlijk zoeken we continu slimme mensen die echt een uitdaging in hun werk willen.” Sinds een aantal jaar heeft TJIP daarom een samenwerking met Bonque in de vorm van het All-In Pakket. Dit biedt de meest uitgebreide service voor een vast laag tarief.

Werken bij TJIP?
Het team van TJIP bestaat uit 90 consultants, softwarearchitecten, developers, analisten, projectmanagers en testcoördinatoren. Werken bij een grote softwareontwikkelaar als TJIP betekent werken met een indrukwekkend klantenportfolio. Daar kun je altijd je technologische ei in kwijt. Bij TJIP sta je nooit stil. Als bron van kennis en innovatieve technologie vinden ze het belangrijk dat ook het personeel zich in een continue staat van ontwikkeling bevindt.

Bij TJIP wordt er veel gevraagd van de medewerkers omdat ze voor veeleisende bedrijven werken in een continu veranderende markt. Daarom zijn kennis van techniek, trends in de markt en social skills noodzakelijk. TJIP werkt met teams verspreid over de wereld.

 

Recente Praktijkvoorbeeld TJIP

1 - 2 van 2
Software Developer bij Sieval

Klinkt allemaal behoorlijk uitdagend toch? We garanderen je in ieder geval een functie waar jij je als ontwikkelaar behoorlijk in kunt uitleven. Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature. We laten ons graag verrassen, dus laat zien wat je in huis hebt.

lees verder
Netsupport Wil jij werken als C# Ontwikkelaar bij Netsupport? Lees dan snel verder! lees verder
1 - 2 van 2

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons