Praktijkvoorbeeld Telecom bedrijfscommunicate op Bonque

All-in pakket | Development, .NET, Java Telecom

 

ilionx

 

Telecom Bedrijfscommunicatie is de trotse ontwikkelaar, fabrikant, leverancier en installateur van buizenpost systemen in Nederland en ver daarbuiten.

Sinds 1950 staat Telecom borg voor de kwaliteit en doelmatigheid van haar systemen, die een cruciale rol spelen binnen interne logistieke processen. Buizenpost is een old school, maar ontzettend efficiënt hulpmiddel om organisaties te optimaliseren en de productiviteit te vergroten. Het biedt een flexibele en adequate oplossing  voor de omgang met papier- en geldstromen. De verschillende buizenpostsystemen van Telecom worden gebruikt in ziekenhuizen, in distributiecentra, in de industrie, maar ook voor geldtransport in winkels en banken. Dankzij deze betrouwbare systemen verloopt de communicatie tussen afdelingen sneller en soepeler; in sommige gevallen is dit zelfs van levensbelang. Werk dat ertoe doet, dus!

Al ruim 6 decennia werken ze bij Telecom met kennis en passie aan het optimaliseren van de interne logistiek van hun klanten.

Waarom Bonque?
“In de ICT-wereld is het nogal lastig om mensen te triggeren. Dat komt mede doordat er gewoon heel veel vraag is vanuit de markt. De keuze voor een samenwerking met Bonque heeft veel te maken met het kostenplaatje. Jullie hebben toch een bepaalde formule waarbij Bonque anders is dan de rest. Bonque biedt met het All-In Pakket een bepaald tijdsvak tegen een vast tarief,” aldusHans Zegers, manager software development.

“Met onze contactpersoon Max Eyck kan ik erg prettig samenwerken. Hij heeft voldoende kandidaten voorgesteld, die eerst goed door hem zijn gefilterd. Het is allemaal heel aangenaam verlopen en ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Alles is op zeer korte termijn gerealiseerd, dat is heel positief. Een samenwerking in de toekomst ligt daarom wel voor de hand.”

Werken bij Telecom Bedrijfscommunicatie?
Van concept tot eindproduct; Telecom heeft alle productiefasen onder één dak. De ontwikkeling en de productie vinden er plaats, maar ook aftersales-service gebeurt hier. Dit zorgt ervoor dat er een directe koppeling (interactie) is tussen hard- en software. Het werken bij Telecom wordt hierdoor ontzettend interessant.

Bij Telecom hanteren ze een intensieve inwerkperiode. Na deze inwerkperiode ga je aan de slag als (technisch) software engineer. Dit is een uitdagende functie, waarbij je in aanraking komt met veel verschillende onderdelen van het proces: je gaat zowel programmeren, testen als documenteren. Buizenpost bestaat al anderhalve eeuw, maar is verre van ouderwets. Daar kom je in je nieuwe functie heel snel achter. 

Werken bij Telecom betekent werken in een klein en hecht team, waar onderling van elkaar wordt geleerd. In ruil voor je inzet en enthousiasme krijg je uiteraard een goed (marktconform) salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Als je geïnteresseerd bent in techniek en software en graag betrokken bent bij diverse fasen van een ontwikkelproces, zit je bij Telecom goed. 

 

Recente Praktijkvoorbeeld Telecom bedrijfscommunicate

1 2 3 4 5
1 - 10 van 1408
Prindustry Zie jij kansen waar anderen problemen zien? Wil je met jouw programmeertalent bijdragen aan de verbetering van onze producten, jouw team en het bedrijf? Ben je vindingrijk en wil je graag je kennis uitbreiden? Dan ben jij de ideale kandidaat voor Prindustry! lees verder
BaseNet

Weet jij de juiste tools en technieken haarfijn toe te passen binnen uiteenlopende projecten? Wil je werken bij ons jonge en dynamische bedrijf waar op internationaal niveau gewerkt wordt voor toonaangevende klanten? Solliciteer dan nu op deze uitdagende functie en groei uit tot expert in jouw vakgebied!

lees verder
ViNotion Science & fiction make reality! Op een feestje vertel je je vrienden dat jij bij een innovatieve club werkt. Wat doet ViNotion? Wij maken “smart solutions” voor beeld monitoring en visual detection. Dit doen wij door gebruik te maken van Artificial Intelligence in combinatie met camera’s. Stel je voor dat alles wat je met het menselijk oog / camera lens kunt zien, kunt monitoren, detecteren en classificeren; dit geeft een complete nieuwe wereld aan mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld Crowd Management, verkeer & mobiliteit, Smart City toepassingen, veiligheid, defensie en nog veel meer! lees verder
MixCom Online

Als ervaren PHP programmeur werk je voornamelijk in teams aan aansprekende internetprojecten, voor internationale klanten en in een informele werksfeer. Je denkt mee, brengt jouw ervaring in de praktijk en bent onderdeel van het succes van het team.

lees verder
Reshift Digital Het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland zoekt een Front-end developer! lees verder
Senior Java Developer bij Sultant of Java

Ben jij als doorgewinterde Java developer op zoek naar een plek waar jouw ervaring en kwaliteit begrepen wordt? Sultans of Java kent alle ins en outs van Java development en biedt jou daarmee de ideale werkomgeving. Dit is jouw kans om te werken aan diverse opdrachten bij invloedrijke opdrachtgevers! Daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van Augmented en Virtual Reality oplossingen in combinatie met Artificial Intelligence. Zo maken we de combinatie tussen heden en toekomst tastbaar.

lees verder
Anchormen Anchormen is growing fast! We have a team of Data Science and Artificial Intelligence specialists at Anchormen working on various projects in which we apply predictive analytics. In addition, we develop innovative products such as chatbots for our clients. Our teams work closely together to unleash the best Machine Learning algorithms on large data sets sanitized by us. For our team of specialists we are looking for a Senior Data Scientist to lead our projects and help our junior / medior scientist to develop themselves. Knowledge-sharing and innovation is our core priority. We organize tech talks and data challenges so you are constantly developing yourself. lees verder
Widgr Gepassioneerd door het maken van super vette apps? En wil jij onderdeel zijn van een uniek nieuw initiatief? Dan is deze vacature iets voor jou. lees verder
MixCom Online Zoek jij een te gekke nieuwe job waarbij je jouw WordPress back-end skills helemaal uit kunt leven? Lees dan verder want misschien is dit jouw nieuwe uitdaging. lees verder
BaseNet

Weet jij de juiste tools en technieken haarfijn toe te passen binnen uiteenlopende projecten? Wil je werken bij ons jonge en dynamische bedrijf waar op internationaal niveau gewerkt wordt voor toonaangevende klanten? Solliciteer dan nu op deze uitdagende functie en groei uit tot expert in jouw vakgebied!

lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 1408

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons