Praktijkvoorbeeld SolidForm op Bonque

All-in Pakket | .NET SolidForm

 

Finalist

 

Over SolidForm

SolidForm werkt vanuit Breda vol enthousiasme aan slimme, solide maatwerkoplossingen via webapplicaties. Dit doen ze voor een aantal grote partijen in niche-retailmarkten. SolidForm wordt gekenmerkt door een no-nonsense-mentaliteit en door zijn betrokkenheid bij zowel klanten als producten. Het bedrijf bestaat inmiddels vijf jaar en heeft gezonde groeiambitie. Momenteel bestaat SolidForm uit vijf gedreven professionals.

SolidForm is een gerenommeerd IT-bedrijf dat klanten voorziet in al hun online wensen: CMS, lab-rapportage, online agenda's, urenregistratiesystemen, maatwerk-webcrawlers, Google Analytics-koppelingen, SOAP-webservices, Single Sign On-applicaties, HTML-analysers, webportalen - en nog veel meer.

Klanten verwachten steeds meer van SolidForm. Dat vraagt niet alleen om personele uitbreiding, maar ook om nieuwe skills en inzichten: inhoudelijk groei. “Op die manier probeer je een team te creëren van mensen die heel goed bij elkaar passen, maar ook een eigen visie of bijdrage hebben,” aldus John Kalle, information analyst bij SolidForm.

Waarom Bonque?

“Met behulp van Bonque proberen we jong talent aan ons te binden. In de IT-sector is het geen gemakkelijke opgave om personeel te werven. De branche is enorm divers en verandert bovendien continu. Daarbij zijn er ontzettend veel werving-en-selectiebureaus. De bedragen die zij vragen zijn erg hoog; en dan heb je nog geen garantie dat iemand ook daadwerkelijk de beste match is voor je bedrijf.”

SolidForm heeft geen HR-afdeling en heeft zelf niet de tijd om uitgebreid op zoek te gaan naar personeel. Ze willen daarom op het gebied van werving maximaal ontzorgd worden, voor een acceptabel bedrag. Het bedrijf heeft daarom een All-in-pakket, waarbij ze voor een vast, laag bedrag gebruik maken van de volledige service en expertise van Bonque.

“Het contact met Max Eyck, onze business developer bij Bonque, is erg prettig. Ik vind het bijzonder dat hij een goed gevoel heeft ontwikkeld voor wat bij ons past. Hij denkt proactief mee, is niet te pusherig en echt geïnteresseerd. Dat is echt een toegevoegde waarde. Ik zie een langere samenwerking zitten, omdat dit goed bij ons bedrijf past.”

Werken bij SolidForm?

SolidForm werkt onder meer voor een organisatie die leveranciers van grote supermarktketens controleert op duurzaamheid, arbeidsomstandigheden en andere factoren die er toe doen. Je werkt in een branche waar je echt gemotiveerd wordt een verschil te maken. ”Als klein bedrijf zijn we behoorlijk invloedrijk, dat is heel tof. We zijn bij het hele proces betrokken, van idee tot uitvoering. Om dit volledig volgens de wensen van de klant te kunnen doen, werken we graag in langdurige partnerships.”

Individueel heeft ieder zijn eigen verantwoordelijkheden, maar is er ook betrokkenheid bij elkaars werk. Van elke collega wordt verwacht dat hij zaken pragmatisch kan benaderen en oplossingen maakt waar de gebruiker beter van wordt. “Het is leuk en stimulerend dat we op gelijkwaardige basis zitten te ontwikkelen.”

SolidForm zoekt geen specifiek cv, maar een specifiek karakter. “Mede doordat er in dit vakgebied veel snel verandert, zul je je toch altijd technisch moeten verdiepen. Wanneer je het werk echt interessant vindt en een proactieve houding hebt, wérkt het.”

 

 

Recente Praktijkvoorbeeld SolidForm

1 2 3 4 5
1 - 10 van 2197
Soft-Solutions Wil jij achter de schermen gebruiksvriendelijke en effectieve oplossingen bedenken voor op het beeldscherm? Is programmeren niet alleen je werk maar ook je passie? Soft-Solutions, een ambitieus en snelgroeiend automatiseringsbedrijf, is op zoek naar een inventieve Software Developer C# .NET. lees verder
XMPL

Wij zijn op zoek naar een Medior Webdeveloper (1 fte).

lees verder
Senior Consultant Planning Solutions bij EyeOn

Are you the enthusiastic and ambitious consultant EyeOn seeks? Interested in working at an informal and ambitious consultancy company with colleagues specialized in planning and analytical processes? Then this could be the job opportunity you’re looking for.

lees verder
Kaya consulting Heb jij een proactieve werkhouding? Wil jij werken met de nieuwste technologieën? Krijg jij energie van het bouwen aan innovatieve oplossingen? Dan wil jij deel uitmaken van ons gedreven team! lees verder
Medior Business Intelligence Consultant bij Scanmar QED

ScanmarQED is growing rapidly! Therefore, we are looking for additional Business Intelligence Consultants to serve our customer base. This entails giving advise to large, international companies, assessing information and KPI's, supporting technical realizations of information systems, developing dashboards and training customers.

lees verder
Copernicare Copernicare is de healthcare tak van Copernicus in Hoofddorp. We zijn op zoek naar een PHP Developer, die met ideeën en passie zich continue bezig gaat houden met het uitbreiden, vernieuwen en verbeteren van onze software applicaties. Bouw jij mee aan de verdere professionalisering van onze software en service organisatie? lees verder
Ormer ICT Ormer ICT Staffing is een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in ICT-detachering. Als consultant van Ormer ICT voer je uitdagende opdrachten bij onze klanten uit. Onze klanten zijn werkzaam in alle branches, waaronder de zorg, overheid, logistiek, financieel, infrastructuur en onderwijs. Grote en middelgrote organisaties waar je veelal met de laatste technologieën aan het werk gaat. lees verder
Vrest VREST is op zoek naar een Junior PHP developer! lees verder
Yellowtail Onze visie is dat (interaction) design niet alleen zorgt voor een mooie voorkant, maar de brug slaat tussen klantervaring, bedrijfsprocessen en IT. Samen met het UX team maak je innovaties in de financiële sector toepasbaar, begrijpelijk en beter voor de consument. lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 2197

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons