Praktijkvoorbeeld SolidForm op Bonque

All-in Pakket | .NET SolidForm

 

Finalist

 

Over SolidForm

SolidForm werkt vanuit Breda vol enthousiasme aan slimme, solide maatwerkoplossingen via webapplicaties. Dit doen ze voor een aantal grote partijen in niche-retailmarkten. SolidForm wordt gekenmerkt door een no-nonsense-mentaliteit en door zijn betrokkenheid bij zowel klanten als producten. Het bedrijf bestaat inmiddels vijf jaar en heeft gezonde groeiambitie. Momenteel bestaat SolidForm uit vijf gedreven professionals.

SolidForm is een gerenommeerd IT-bedrijf dat klanten voorziet in al hun online wensen: CMS, lab-rapportage, online agenda's, urenregistratiesystemen, maatwerk-webcrawlers, Google Analytics-koppelingen, SOAP-webservices, Single Sign On-applicaties, HTML-analysers, webportalen - en nog veel meer.

Klanten verwachten steeds meer van SolidForm. Dat vraagt niet alleen om personele uitbreiding, maar ook om nieuwe skills en inzichten: inhoudelijk groei. “Op die manier probeer je een team te creëren van mensen die heel goed bij elkaar passen, maar ook een eigen visie of bijdrage hebben,” aldus John Kalle, information analyst bij SolidForm.

Waarom Bonque?

“Met behulp van Bonque proberen we jong talent aan ons te binden. In de IT-sector is het geen gemakkelijke opgave om personeel te werven. De branche is enorm divers en verandert bovendien continu. Daarbij zijn er ontzettend veel werving-en-selectiebureaus. De bedragen die zij vragen zijn erg hoog; en dan heb je nog geen garantie dat iemand ook daadwerkelijk de beste match is voor je bedrijf.”

SolidForm heeft geen HR-afdeling en heeft zelf niet de tijd om uitgebreid op zoek te gaan naar personeel. Ze willen daarom op het gebied van werving maximaal ontzorgd worden, voor een acceptabel bedrag. Het bedrijf heeft daarom een All-in-pakket, waarbij ze voor een vast, laag bedrag gebruik maken van de volledige service en expertise van Bonque.

“Het contact met Max Eyck, onze business developer bij Bonque, is erg prettig. Ik vind het bijzonder dat hij een goed gevoel heeft ontwikkeld voor wat bij ons past. Hij denkt proactief mee, is niet te pusherig en echt geïnteresseerd. Dat is echt een toegevoegde waarde. Ik zie een langere samenwerking zitten, omdat dit goed bij ons bedrijf past.”

Werken bij SolidForm?

SolidForm werkt onder meer voor een organisatie die leveranciers van grote supermarktketens controleert op duurzaamheid, arbeidsomstandigheden en andere factoren die er toe doen. Je werkt in een branche waar je echt gemotiveerd wordt een verschil te maken. ”Als klein bedrijf zijn we behoorlijk invloedrijk, dat is heel tof. We zijn bij het hele proces betrokken, van idee tot uitvoering. Om dit volledig volgens de wensen van de klant te kunnen doen, werken we graag in langdurige partnerships.”

Individueel heeft ieder zijn eigen verantwoordelijkheden, maar is er ook betrokkenheid bij elkaars werk. Van elke collega wordt verwacht dat hij zaken pragmatisch kan benaderen en oplossingen maakt waar de gebruiker beter van wordt. “Het is leuk en stimulerend dat we op gelijkwaardige basis zitten te ontwikkelen.”

SolidForm zoekt geen specifiek cv, maar een specifiek karakter. “Mede doordat er in dit vakgebied veel snel verandert, zul je je toch altijd technisch moeten verdiepen. Wanneer je het werk echt interessant vindt en een proactieve houding hebt, wérkt het.”

 

 

Recente Praktijkvoorbeeld SolidForm

1 2 3 4 5
1 - 10 van 2139
Notice Voel je je thuis in de dynamische wereld van digitale media en wil je je kennis op het gebied van software inzetten en verbreden om de afdeling Mediatechnologie naar een nieuw niveau te tillen? lees verder
Malengo

Op zoek naar een functie als Technisch Consultant. Geïnteresseerd in meedenken met klanten over de technische implementatie van hun wensen. Schakelt snel en houdt supergoed overzicht. Woont in midden/zuid Nederland. Hebt zin om te gaan werken in een snelgroeiend IT-bedrijf waar eigen inbreng, zelfstandigheid en flexibiliteit ontzettend op prijs worden gesteld!

lees verder
MixCom Online

Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij voor 32 tot 40 uur op zoek naar een PHP developer. 

lees verder
Visymo Vanwege de sterke internationale groei van Visymo en de ontwikkeling van diverse nieuwe projecten, zijn wij op zoek naar gedreven & enthousiaste developers. lees verder
BIConsult

Ben jij een ervaren Business Intelligence consultant? Werk je graag zelfstandig en trekt het ondernemerschap je? Dan is BIConsult de werkgever die je zoekt.

lees verder
Finalist Hobbels op de weg zijn een makkie voor jou! Als ervaren Supportmedewerker ondersteun je klanten op functioneel vlak, log je incidenten en los je binnen gestelde SLA’s allerlei ICT vraagstukken op. lees verder
Gekkota Are you an experienced React Native developer, looking for a job in a start-up environment? Preferably in a vibrant location like the area between Flower Market and Rembrandtplein? And does 'app-idea that has everything in it to be #1 in an overlooked industry' sound like music to your ears? lees verder
Cloudwise

GEZOCHT: Medior Medewerker Helpdesk en Support (40 uur)

lees verder
Partners in Technology Partners in Technology is per direct op zoek naar een Senior SAP Basis Consultant lees verder
Axians Als Java Software Engineer wordt je ingeschakeld om nieuwe software op te zetten voor de producten van onze klanten. Je bent als het ware het startpunt van het project. Jij en jouw collega’s luisteren naar wat de klanten precies willen, zodat daar de juiste methode wordt gekozen. Je bent bezig met vaak de laatste ontwikkelingen en een belangrijke technische spil voor onze klanten. Intern zijn we daar blij mee en de klant helemaal, zodat hij de volgende keer weer graag bij ons terug komt. lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 2139

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons