Praktijkvoorbeeld MivarGroup op Bonque

All-in Pakket | .NET, Development, Systeembeheer MivarGroup

Finalist

MivarGroup voegt kennis, informatie en applicaties samen. Zo verzorgen ze de software voor onder andere de automotive branche en leveren ze verschillende ICT diensten. Ook hebben ze drie supportdesks. Support op het gebied van ICT, support voor hun software pakketten en een technische supportdesk. Veel garagisten gebruiken het garage management systeem voor hun boekhouding en verkoop.

MivarGroup is zo’n 25 jaar geleden begonnen als klein ICT bedrijf gespecialiseerd in printers. Op een gegeven moment hebben ze ICT en automotive verenigd en is de organisatie in de huidige vorm ontstaan. MivarGroup is flink aan het groeien, waardoor ze in een transitie zitten van een klein ICT bedrijf naar een solide organisatie. Inmiddels werken er rond de 45 collega’s. Qua ontwikkeling gebeurt er heel veel. Dit betekent dat ze de markt en medewerkers op een heel andere manier moeten benaderen en de ultieme balans hier in zien te vinden.

Waarom Bonque?
MivarGroup werkte heeft met verschillende partijen geprobeerd te werken. “Bonque heeft ons ook daadwerkelijk verder geholpen. Ik ben goed te spreken over hoe het gaat. Vooral met jullie systeem waarbij je in de mail met één druk op de knop iemand kan uitnodigen. Voor mij is dit een ideale manier, het werkt heel makkelijk. Er wordt weinig gebeld. Je krijgt gewoon een cv binnen en dan kun je het online inplannen. Dat is de wereld van nu en heb ik nog niet elders gezien,” aldus Katja Peek, service manager bij MivarGroup.

Hoewel ze elkaar niet veel spreken, heeft Katja goed contact met Sean van Bonque. “Ik hou ervan om snel te schakelen met de kandidaten zelf, en dat lukt ook prima. Daarbij houd ik Bonque op de hoogte van onze afspraken met de kandidaat. Ik vind het prettig dat dit een optie is bij Bonque.”  Nadat er twee nieuwe medewerkers via Bonque zijn aangenomen, heeft MivarGroup momenteel  geen openstaande vacatures. “Mochten we weer personeel zoeken dat weet ik jullie direct te vinden. Ik ben absoluut tevreden en ook prijstechnisch zit het keurig in elkaar.”

Werken bij MivarGroup?
MivarGroup is gevestigd in Lienden, een klein dorpje in de mooie Betuwe. Omdat het zo centraal ligt en erg goed bereikbaar is komen collega´s niet alleen uit de directe omgeving maar overal in het land.

Wanneer je gaat werken bij MivarGroup kom je terecht in een warm bad. “Collega’s geven je heel erg de kans om je te ontwikkelen. Je wordt goed ontvangen en opgenomen door iedereen, dat voelt heel prettig. Door de transitie waarin het bedrijf zich nu begeeft is bijna alles nieuw, of is er nog niet organisatiebreed over nagedacht en geregeld. Als je niet heel goed tegen veranderingen kan, wordt het lastig schakelen binnen dit bedrijf. Het is een enerverende organisatie, iedere dag zijn er weer nieuwe ontwikkelingen.”

 

Recente Praktijkvoorbeeld MivarGroup

1 - 2 van 2
Software Developer bij Sieval

Klinkt allemaal behoorlijk uitdagend toch? We garanderen je in ieder geval een functie waar jij je als ontwikkelaar behoorlijk in kunt uitleven. Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature. We laten ons graag verrassen, dus laat zien wat je in huis hebt.

lees verder
Netsupport Wil jij werken als C# Ontwikkelaar bij Netsupport? Lees dan snel verder! lees verder
1 - 2 van 2

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons