Praktijkvoorbeeld JDS op Bonque

Standaardpakket | Development, .NET, Systeembeheer BaseNet

Lameco Logo

JDS bedrijfsautomatisering bv houdt zich veel bezig met infrastructurele activiteiten. Daarnaast ontwikkelen ze software op het gebied van transport & logistiek en met betrekking tot planningvraagstukken, met name in de automotivebranche.

JDS richt zich al ruim 30 jaar op het leveren van oplossingen aan het MKB op het gebied van informatie- & communicatietechnologie. Ze hebben daarbij één doel voor ogen: het creëren van rust voor de ondernemer op het gebied van ICT door het overnemen van zijn/haar zorg hiervoor. In de afgelopen 30 jaar heeft JDS zich ontwikkeld tot een volwaardige ICT-partner voor het MKB. Naast software leveren ze ook hardwareoplossingen en hebben ze een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is.

Waarom Bonque?
JDS bedrijfsautomatisering bv maakt voor de werving van nieuw personeel altijd gebruik van de hulp van meerdere bureaus. Sinds 2015 is er een samenwerking met Bonque op basis van het Standaardpakket. Hierbij betaal je slechts een laag bedrag per aanname, gebaseerd op het niveau van de kandidaat. JDS bedrijfsautomatisering bv heeft drie nieuwe medewerkers via Bonque mogen verwelkomen.

“Ik ben erg tevreden over alle drie de uiteindelijke resultaten. In het begin was ik wat afwachtend, omdat je nooit weet wat je krijgt, maar we zijn aangenaam verrast. Mochten we weer nieuw personeel zoeken, dan benader ik zeker onze contactpersoon Max Eyck weer,” aldus Jos Hovens, managing director bij JDS bedrijfsautomatisering bv.

Werken bij JDS bedrijfsautomatisering bv?
Gevestigd op de grens met Brabant en Limburg, is het Bourgondische van de regio ook terug te vinden in de bedrijfscultuur. JDS besteedt veel tijd en aandacht aan haar medewerkers, in allerlei mogelijke vormen. Zo is er bijvoorbeeld een volledige fitnessruimte op de eerste verdieping en hebben ze een ontspanningsruimte met allerlei activiteiten. Bovendien is het ook mogelijk om thuis te werken.

“Bij softwareontwikkeling hebben we heel nadrukkelijk te maken met mensen die teamgericht moeten zijn. We zouden graag meer vrouwen willen, maar die zijn erg moeilijk te vinden. Door onze combinatie van zowel infrastructuur als softwareontwikkeling zijn wij best een bijzonder bedrijf. Die combinatie zie je nauwelijks, alleen bij hele grote organisaties. Daarnaast zijn wij het oudste IT-bedrijf van Limburg, we bestaan al ruim 30 jaar, maar zijn hartstikke jong.”

JDS begeleidt al jaren studenten en afstudeerders bij het succesvol afronden van hun opleiding. In een steeds veranderende omgeving, zoals de ICT-branche, is het belangrijk dat technisch specialisten hun kennis en vaardigheden op peil houden. Het personeel ontwikkelt zich door permanente opleiding en bezoekt regelmatig technische trainingen om zich verder te specialiseren.

 

Recente Praktijkvoorbeeld JDS

1 - 2 van 2
Software Developer bij Sieval

Klinkt allemaal behoorlijk uitdagend toch? We garanderen je in ieder geval een functie waar jij je als ontwikkelaar behoorlijk in kunt uitleven. Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature. We laten ons graag verrassen, dus laat zien wat je in huis hebt.

lees verder
Netsupport Wil jij werken als C# Ontwikkelaar bij Netsupport? Lees dan snel verder! lees verder
1 - 2 van 2

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons