Praktijkvoorbeeld Gengu op Bonque

All-in-pakket | .NET, Front-end, Projectleider Gengu

Gengu is een toonaangevend fullservice internetbureau met een sterke focus op de techniek, dat online behoeften en ambities omzet naar succesvolle projecten. Het team bestaat uit strategen, designers en bouwers die gaan voor kwaliteit en langdurige samenwerking.

Gengu helpt overheden en bedrijven online succesvol te zijn "van front end to back end". Ze bieden diensten zoals het bouwen van corporate sites, intranetten, campagne-en actiesites en webshops. Andere diensten die zij realiseren zijn emailmarketing, SEO optimalisatie .Net applicatie bouw en beheer van webomgevingen. 

Waarom Bonque?
Na in het verleden met een bureau te hebben gewerkt waar ze de hoofdprijs betaalde zonder dat er goede kandidaten kwamen, maakte Gengu al in 2013 de keuze voor een samenwerking met Bonque.

“Met Bonque gaat het gelukkig altijd goed, we hebben positieve ervaringen. We kunnen onze keuze voldoende baseren op kwaliteit, en de prijs is erg prettig,” aldus Marc Gutlich, eigenaar van Gengu.

“We groeien als bureau op basis van onze klanten. Als we meer opdrachten hebben betekent dat ook dat we weer developers kunnen gebruiken. Tegen onze contactpersoon van Bonque, Max Eyck, zeg ik daarom dat als hij een goede kandidaat heeft uit de regio, hij die altijd door mag sturen. Hij weet dat stukje proactiviteit ook te bieden, dat is fijn.”

Werken bij Gengu?
Met een gemêleerd team van dertien collega’s is Gengu een soort familiebedrijf. Het Rotterdamse bureau heeft een pragmatische manier van werken. Ze hebben de afgelopen twee jaar veel geïnvesteerd in nieuwe ontwikkelingen en het toepassen van nieuwe technieken. “Dat vinden medewerkers ook erg gaaf. De essentie is dat we trots zijn op wat we maken. We werken voor mooie klanten, zeker voor de grootte van onze organisatie.”

“We zoeken mensen die echt willen werken, die gretig zijn om de techniek te omarmen en willen leren. Daarbij kijken we goed naar de verschillende soorten profielen binnen onze organisatie.” Je krijgt bij Gengu veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Het is een klein bureau dus je bent niet zomaar een nummer binnen de organisatie.

 

 

Recente Praktijkvoorbeeld Gengu

1 2 3 4 5
1 - 10 van 733
eBenefits

Heb jij dé developmentskills in huis om de beste en meest geavancerde software neer te zetten waar menig ontwikkelaar jaloers op is? Wil je deze skills gebruiken om je stempel te drukken op onze software en in een dynamische omgeving jezelf nóg verder te ontwikkelen? Voor de uitbreiding van ons team en de doorontwikkeling van onze pensioen- en employee benefitsportalen, zoeken wij een collega Developer C# en ASP.net!

lees verder
Medior JavaScript Developer bij Minox Interessante technology stack. Een bewezen effectieve en groeiende organisatie met een scale-up cultuur. Werken met andere tech-savvy developers. Zelf invloed hebben op productontwikkeling, technologiekeuzes en DevOps-verbeteringen. De kans om naast je core taken zaken op te pakken die jouw interesse hebben en verder mee te groeien met de organisatie. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Misschien heeft Minox dan wel de perfecte baan voor jou! lees verder
Sensys Gatso Group Our team is in need of a new colleague, who considers him or herself to be the expert in the area of frontend and PHP development. You will take over the responsibility for the front end development for our products, and in that sense contribute to a better world in a very direct manner. lees verder
Dotcontrol

Dotcontrol is op zoek naar een Front-end Developer! Je komt te werken in een van de tofste panden van de wereld (volgens UNESCO tenminste), de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. We werken in multidisciplinaire SCRUM-teams. Hierin zul je samen met onze front- end, backend developers, designers en Growth Hackers, werken aan awardwinning digitale concepten voor A-merken.

Geintresseerd? Dan zien wij graag jouw sollicitatie inclusief CV en Portfolio tegemoet!

lees verder
Gripp Programmeer jij al sinds je nog in de luiers zat? Wil je binnen no-time zelf ontwikkelde features gelanceerd zien worden in een veelgebruikt product? Dan is deze baan iets voor jou! Gripp is een in eigen huis ontwikkeld CRM-pakket, speciaal bedoeld voor het MKB. Het is een pure web-oplossing en het werkt volgens een SaaS business model. Qua functionaliteiten doen we niet onder voor de grote spelers in de markt, en wie weet ben jij degene die daar nog een schepje bovenop doet. lees verder
MSI-ACI

Ben jij een ervaren front-/back-end developer C#, en heb je de ambitie om je razendsnel verder te ontwikkelen? Wil je werken aan geavanceerde software waarmee je bijdraagt aan de toekomst van ons bedrijf? MSI-ACI is op zoek naar een ambitieuze webdeveloper met een flinke dosis creativiteit en doorzettingsvermogen die toe is aan een nieuwe stap in zijn/haar carrière!

lees verder
Voorhout Data Connection (VDCinfo) Voor onze afdeling R&D zoeken wij voor de volgende functie een ondernemende professionele kandidaat met passie voor het vak. lees verder
WeX

We groeien hard en zijn op zoek naar nieuwe collega’s! 

lees verder
Senior Allround Developer bij AllesOnline Per direct zijn wij op zoek naar een medior/senior allround webdeveloper. Dat betekent veel programmeren in Laravel (PHP), jQuery, Vue.js (JS), SASS (CSS) & Webpack. Wordt binnenkort jouw code ook via pipelines naar onze eigen infrastructuur gedeployed? lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 733

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons