Praktijkvoorbeeld CNOC op Bonque

Standaardpakket | .NET, Development CNOC

CNOC

CNOC Informatiesystemen is een automatiseringsbedrijf gespecialiseerd in maatwerk; het ontwikkelen en ondersteunen van softwareoplossingen. Hierbij is er in grote mate aandacht voor het bedrijfsproces van de klanten en zoeken ze actief naar oplossingen om dit beter te ondersteunen. Klanten bevinden zich in diverse branches, waaronder personele dienstverlening, logistiek, productie en marketing. De ontwikkelingen worden gedaan in Delphi en Firebird maar ze zijn een overstap begonnen richting C# en MS SQL Server.

CNOC ontwikkelt oplossingen voor vraagstukken waar standaardsoftware niet voldoet. Software die past en waarmee de klant vooruit komt.

Waarom Bonque?
“Groei op zich is niet ons streven, we vinden het heel leuk om inhoudelijk bezig te zijn. Als je steeds groter wordt moet je ook meer mensen gaan managen en aansturen. Maar het voordeel van een groter team is dan wel dat je meer en leukere projecten aan kan.

We zijn met z’n tweeën begonnen en hebben al een paar jaar een eerste medewerker in dienst. We merkten dat we een lange tijd met al onze capaciteiten werkten en nog niet alles gedaan kregen. Daarom waren we eigenlijk passief op zoek. Bonque leverde goede, interessante cv’s. Op dat moment paste het om uit te breiden en is het dankzij Bonque heel vlot verlopen. In minder dan twee weken hebben we iemand kunnen aannemen. Onze consultant Max Eyck legt makkelijk contact, communiceert snel en komt zijn afspraken na,” aldus Birger Jansen, eigenaar van CNOC Informatiesystemen.

Werken bij CNOC Informatiesystemen?
CNOC is gevestigd in een heel mooi oud pand in een autovrij gebied met uitzicht op de straatjes van Delft. Onder het kantoor zit de Bierfabriek waar ze op vrijdagmiddag nog wel eens voor de gezelligheid eindigen. Het kantoor lijkt meer op een mooie knusse woonkamer waar je zit te werken en alle benodigdheden bij de hand hebt.

“Bij ons werken mensen die gewoon heel graag mooie dingen maken: complexe software maar toch heel gebruiksvriendelijk. We vinden het leuk en belangrijk om tijd vrij te maken om te experimenteren en nieuwe technieken te bekijken.” Dus als je graag bij een klein bedrijf wilt werken dat zich echt met maatwerk bezighoudt en continu verschillende projecten heeft, ben je bij CNOC Informatiesystemen aan het juiste adres.

 

Recente Praktijkvoorbeeld CNOC

1 - 2 van 2
Software Developer bij Sieval

Klinkt allemaal behoorlijk uitdagend toch? We garanderen je in ieder geval een functie waar jij je als ontwikkelaar behoorlijk in kunt uitleven. Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature. We laten ons graag verrassen, dus laat zien wat je in huis hebt.

lees verder
Netsupport Wil jij werken als C# Ontwikkelaar bij Netsupport? Lees dan snel verder! lees verder
1 - 2 van 2

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons