Praktijkvoorbeeld Bribus op Bonque

Standaardpakket | SAP, Systeembeheer, Infrastructuur / Security Bribus keukens

Bribus keukens

Bribus is al meer dan 80 jaar specialist in keukens. Ze beschikken over een ongeëvenaarde kennis van keukens voor de projectenmarkt, nieuwbouw en renovatie. Met een eigen ontwikkelteam, zeer moderne productiefaciliteiten, een eigen montagedienst, eigen vervoer en een eigen serviceafdeling kan Bribus de kwaliteit volledig garanderen: van de productie en plaatsing tot en met de nazorgservice. Ook bieden ze diverse servicediensten om de opdrachtgevers waar mogelijk te ontzorgen. Hiervoor werken ze landelijk, met regionale accountmanagers. Bribus kent bovendien korte lijnen binnen een energieke en dynamische organisatie. Kortom: met Bribus is het altijd prettig werken.

Bij Bribus staan vier zaken voorop: kwaliteit, keuze, made in Holland en aandacht. IT is voor Bribus heel belangrijk om alle processen te automatiseren. Ze leveren steeds meer diensten en willen deze goed op elkaar afstemmen. Hoewel ze van oorsprong een productiebedrijf zijn gaan ze steeds meer projecten uitvoeren.

Waarom Bonque?
Bribus is gevestigd in Dinxperlo in de Achterhoek. “We zitten in een verre uithoek van het land. Daardoor merkten we dat we zelf niet de juiste kandidaten bereikten,” vertelt Jeroen Bluiminck, personeelsfunctionaris bij Bribus. Om de geschikte mensen te vinden heeft Bribus besloten om de hulp van Bonque in te schakelen. Het Standaardpakket hebben ze uitgebreid met een Extensive Search, waardoor er gericht naar de juiste kandidaat werd gezocht en deze binnen korte tijd is gevonden.

“Wat de toegevoegde waarde van bureaus betreft valt of staat het uiteindelijk toch met de kandidaten die een partij voorstelt. Als je niet de juiste mensen levert red je het niet. De kandidaten die Jim de Jager, onze business developer bij Bonque leverde voldeden aan het profiel. Bonque bood de juiste selectie en ik had prettig contact met Jim.”

Werken bij Bribus?
Bij Bribus proef je de sfeer van een laagdrempelig familiebedrijf. Het is een financieel gezonde organisatie waar veel (groei)mogelijkheden zijn. “We zijn absoluut geen hokjesbedrijf. Samenwerken, meedenken en elkaar helpen staan centraal. Medewerkers hebben een nuchtere, achterhoekse mentaliteit, veel komen dan ook uit de directe omgeving.”

Bij Bribus krijg je de kans om je opgebouwde ervaring verder te ontplooien in een uitdagende functie met een marktconforme beloning en een uitstekend pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast is Bribus innovatief in haar product- en dienstenaanbod; ICT speelt daarin een hele belangrijke rol. Met ruim 250 medewerkers verzorgen ze de ontwikkeling, productie, plaatsing en nazorg van project- en inbouwkeukens. Ze kennen korte lijnen en een prettige werksfeer.

 

Recente Praktijkvoorbeeld Bribus

1 2 3 4 5
1 - 10 van 340
Lobsterink Looking for a Medior cloud developer. lees verder
Dufaco ICT

Beschouw jij jezelf als een ervaren en breed georiënteerde systeem/netwerkbeheerder en ben je op zoek naar een jonge, groeiende organisatie waar jouw kennis kan worden ingezet bij een breed scala aan ondernemers in het MKB? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Microsoft georiënteerde systeembeheerder ter aanvulling van het ons IT-team. dufaco is op zoek naar een systeembeheerder die samen met het IT-team klantgericht te werk kan gaan. Je bent daarom goed in staat om te communiceren met zowel je collega’s als de klant.

lees verder
SOA People

De SAP FiCo Consultant die wij zoeken is in staat om onze opdrachtgevers te adviseren bij financiële procesoptimalisatie en integrale oplossingen.

lees verder
XIXO

Ben jij de energieke, enthousiaste en ervaren ICT senior consultant die wij zoeken? Heb jij een visie op IT die verder gaat dan de techniek alleen? Zoek je een werkgever waar je samen met collega’s zorgt voor het succesvol verlopen van projecten? Bekijk dan onze vacature en ontdek of jij onze  nieuwe senior consultant bent.

lees verder
Dufaco ICT Beschouw jij jezelf als een gedreven helpdeskmedewerker en ben je op zoek naar een leuke en zeer gevarieerde baan bij een groeiende organisatie met voornamelijk jonge collega’s? Kan jouw helpdeskervaring en IT kennis worden ingezet bij een breed scala aan ondernemers in het MKB? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Microsoft georiënteerde helpdeskmedewerker ter aanvulling van ons team. lees verder
Hogeschool Tio Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland? Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel, event, toerisme, business en e-commerce. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste in Nederland en staan aan kop in de verschillende rankings. Jaarlijks studeren zo'n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. lees verder
Cobrowser

Cobrowser is op zoek naar een DevOps specialist!

lees verder
Cobrowser

Cobrowser is op zoek naar een DevOps specialist!

lees verder
Elbuco Ben je gek op de nieuwste elektronische apparatuur, vind je het leuk om jouw technische kennis en vaardigheden toe te passen bij de klant en wil je verantwoordelijk zijn voor de best mogelijke service? lees verder
Sensys Gatso Group Do you want to make the world a safer place? We at Sensys Gatso are driven by a passion to change traffic behavior. We do not just enjoy our position as world market leader but we want to change the world in which we live. In short, we want to change the world to a safer place. Do you want to make the world a safer place? We at Sensys Gatso are driven by a passion to change traffic behavior. We do not just enjoy our position as world market leader but we want to change the world in which we live. In short, we want to change the world to a safer place. lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 340

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons