Recente PHP developer vacatures Amsterdam

1 - 5 van 5
OSRE Met een team van vaste medewerkers en verschillende freelancers zijn OSRE en Realmark jonge, enthousiaste en groeiende bedrijven gespecialiseerd in digital marketing voor de vastgoedmarkt. lees verder
53 Graden Noord

Wil je werken als web developer bij een succesvol online mediabureau in Amsterdam? 53 Graden Noord is een marketing- en communicatiebureau met een vestiging op Texel en in Amsterdam. Ons team bestaat uit uitsluitend jonge mensen met verfrissende ideeën!  Op dit moment werken wij met twee programmeurs en zijn we op zoek naar een front-end web developer.

lees verder
53 Graden Noord

Droom jij ’s nachts in programmeertaal en schrijf je zelfs je boodschappenlijstje het liefst in codes? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

lees verder
Medior Back-end developer in Amsterdam

Ben jij een nieuwsgierige en creatieve Back-end Developer met een niet-te-stoppen liefde voor alles wat met webontwikkeling te maken heeft? Dan is werken bij NoProtocol iets voor jou. We gaan best heel lekker en daarom zijn we op zoek naar versterking! Bij ons ontwikkel je webapplicaties in kleine, steeds wisselende, projectteams. We werken zoveel mogelijk ‘agile’, dus in overleg met het team worden de werkzaamheden systematisch verdeeld, verwerkt en getest.

lees verder
1 - 5 van 5

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons