Zo werkt het

Stap 1: Vacatures plaatsen op Bonque.nl

Om te beginnen plaatsen wij de vacatures voor jullie op Bonque. Onze copywriter kan bijvoorbeeld in overleg helpen bij het opstellen van de vacaturetekst, wij zetten alle informatie en teksten online en wij onderhouden de vacature(s). Ook houden we de statistieken bij! Je hoeft ons enkel een link naar de vacature(s) te zenden en je bent al klaar bij Bonque. Ons advertentieteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plaatsen worden gezet, maakt de vacature goed vindbaar via Google en wanneer de vacature is ingevuld, halen wij de vacature ook weer van de site.

Stap 2: Bonque gaat proactief op zoek naar kandidaten

Een van onze Resourcers gaat altijd proactief op zoek naar de beste kandidaten voor alle vacatures die je op Bonque plaatst. Daarnaast vinden de IT specialisten, dankzij de goede vindbaarheid van Bonque via onder andere Google, de vacatures natuurlijk ook zelf.

Wij werken transparant. Dat wil zeggen dat de kandidaat gewoon hoort om welk bedrijf het gaat en dat je als bedrijf gewoon open cv's ontvangt. We werken dan ook niet samen met recruitmentbureaus en werving- en selectiebureaus.


Stap 3: Kandidaten uitnodigen of afwijzen

Bonque neemt je alle zorgen uit handen. Wanneer een kandidaat wil solliciteren krijg je via de mail alle essentiële informatie over de kandidaat. Je kunt met één simpele druk op de knop aan ons laten weten of je deze kandidaat op gesprek uit wil nodigen of niet. Wij nemen contact op met de kandidaat en begeleiden beide partijen tijdens het sollicitatieproces.
Stap 4: Enthousiast over de kandidaat? In dienst nemen!


Een geschikte kandidaat gevonden die graag bij jullie organisatie komt werken? Het enige wat je nu nog hoeft te doen is hem of haar in dienst nemen! Heb je hulp nodig bij het doen van een goed en gepast aanbod? Dan helpen wij ook daarbij. Zo simpel is het.

 
 

Pagina's:

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons