Waarom Bonque

 

De grootste ICT-vacaturesite van Nederland

Plaats je vacatureBekijk onze tarieven

Waarom Bonque?

Transparant

Transparant

Bonque is hét platform om je ICT-vacatures te plaatsen. Bij ons mogen alleen echte werkgevers hun vacatures tonen. Tussenpersonen kom je hier dus niet tegen. Zo houden we het transparant en eerlijk.

Proactief

Proactief

Doordat we zelf actief op zoek gaan, hebben we snel meerdere goede kandidaten voor je. Dankzij ons grote netwerk en onze eigen database met IT’ers is het vaak gauw raak.

Efficient

Efficiënt

Je vacatures worden snel ingevuld, terwijl je zelf ondertussen verder kunt met je werk. Wij handelen alle administratieve rompslomp voor je af.

Hoe werkt Bonque?

Thumb 1
We plaatsen je vacature voor jou Schrijven, optimaliseren, plaatsen: wij regelen het
Jij stuurt ons je vacatures; wij optimaliseren zowel de kwaliteit van de tekst als de vindbaarheid. Heb je eigenlijk geen tijd om zelf een vacaturetekst te schrijven of is schrijven simpelweg niet je sterkste punt? Dan doen wij dit met alle plezier voor je. Het enige wat jij hoeft te doen, is ons een link sturen naar de vacature. Ons copywritingteam kan er op aanvraag voor zorgen dat je vacaturetekst tot in de puntjes klopt.
Thumb 2
We gaan zelf actief op zoek naar kandidaten Onze grote database en ons uitgebreide netwerk werken
Op het moment dat we je vacatures ontvangen hebben, komen we direct in actie. Ons gespecialiseerde resourceteam gaat, met behulp van onze grote database en ons uitgebreide netwerk, actief op zoek naar geschikte kandidaten. Deze benaderen we en maken we enthousiast voor de functie in jouw bedrijf. Zo zorgen we dat jij snel een flink aantal relevante kandidaten op gesprek krijgt.
Thumb 4
We zorgen voor een maximaal bereik Veel reacties van relevante kandidaten
We plaatsen je vacatures niet alleen op onze eigen website, maar ook op die van Indeed en onze andere partners. De doelgroep kan je vacature op deze manier nooit over het hoofd zien. Doordat zoveel mogelijk kandidaten je vacatures onder ogen krijgen, is het aantal relevante reacties het grootst.
Thumb 4
We attenderen meer dan 75.000 IT’ers op jouw vacature Groot bereik onder ICT-specialisten
Om de kans op het vinden van de perfecte kandidaat nóg groter te maken, brengen we je vacatures specifiek onder de aandacht bij de IT’ers uit onze eigen grote database. Via onze wekelijkse mailing, onze LinkedIn-groepen en andere social media bereiken we meer dan 75.000 specialisten.

Hoe komen die specialisten bij jou aan tafel?

1. Veel relevante kandidaten

We gebruiken een ijzersterke combinatie: onze enorme database, actieve werving, mailings naar meer dan 75.000 IT’ers en online exposure op al onze partnersites. Hiermee zorgen we voor een groot aantal relevante sollicitanten. Jij kunt vervolgens zelf een afgewogen keuze maken.

2. Uitnodigen of Afwijzen

Je krijgt van ons een e-mail met alle informatie over de betreffende kandidaat; met één klik laat jij weten of je hem of haar wel of niet uitnodigt voor een gesprek. Wij brengen vervolgens de kandidaat op de hoogte van het goede of minder goede nieuws.

3. Op gesprek

Als we een gesprek hebben gepland, is het aan jou om de kandidaat te overtuigen! Heb je hulp nodig bij de onderhandeling of bij het doen van een passend aanbod? Wij staan voor je klaar.

4. Vacature ingevuld!

Waren de gesprekken voor beide partijen positief? Dan kan er getekend worden!

Plaats je vacatureBekijk onze tarieven
 
 

Pagina's:

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons