Standaardpakket Onbeperkt

Onbeperkt vacatures plaatsen Het Standaardpakket Onbeperkt

Alles wat je nodig hebt om snel goede kandidaten te vinden. Wij gaan actief voor je op zoek en je betaalt pas bij een plaatsing.

  • Een jaar lang onbeperkt vacatures plaatsen
  • Betalen bij plaatsing op basis van ervaringsniveau kandidaat
  • Standaard exposure

Wat houdt het Standaardpakket Onbeperkt in?

1. Een jaar lang vacatures plaatsen

Je kunt met ons Standaardpakket Onbeperkt een jaar lang zoveel vacatures plaatsen als je wilt, op bonque.nl. Is je bedrijf groeiende en heb je regelmatig nieuwe IT'ers nodig? Dan is deze optie een echte uitkomst. Wij plaatsen elke vacature voor je, hier heb je zelf geen werk aan.

2. Geen administratieve rompslomp

Bij het zoeken naar kandidaten komt de nodige administratieve rompslomp kijken. Dit gedoe nemen wij je graag uit handen. Jij hoeft ons alleen maar de links te sturen; wij plaatsen de vacatures voor je. 

Ook het uitnodigen of afwijzen van kandidaten handelen wij voor je af. Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat we een geschikte kandidaat voor je hebben; je kunt zelf eenvoudig met één druk op de knop kiezen voor ‘uitnodigen’ of ‘afwijzen’. Gebruiksvriendelijk, snel en efficiënt; we weten hoe weinig tijd je hebt.

3. Je betaalt pas bij aanname

Het is gelukt! We hebben de perfecte kandidaat voor je gevonden. Hij is twee keer op gesprek geweest en binnenkort zal hij zijn contract ondertekenen. Dit is pas het moment dat je ons betaalt. We rekenen een vast bedrag, gebaseerd op het ervaringsniveau van de kandidaat.

4. Geen verrassingen

Bij Bonque weet je vooraf precies wat je betaalt. Hierdoor kom je nooit voor een vervelende verrassing te staan. Voor het plaatsen van vacatures betaal je per jaar een vast bedrag aan administratiekosten, afhankelijk van het aantal vacatures dat je wilt plaatsen. Zoals je bij punt 4 al zag, betaal je ons pas voor een kandidaat op het moment dat je hem of haar daadwerkelijk aanneemt.

Zo werkt Bonque

Stap 1: Je vacature wordt geplaatst op bonque.nl
Op het moment dat je met ons gaat samenwerken, beginnen we met het plaatsen van je vacature(s). Deze komen op bonque.nl te staan. Als je ons de link naar je vacature(s) stuurt, doen wij de rest.
Stap 2: Je bedrijf in de spotlights
Niet alleen je vacatures komen op bonque.nl, we plaatsen er ook informatie over jouw bedrijf. Zo krijgen kandidaten direct alle belangrijke gegevens te zien. Je vacature(s) onderhouden we vanzelfsprekend ook voor je. Daarnaast houden we nauwkeurig alle statistieken bij. Ons advertisingteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plek terechtkomen en maakt je vacature goed vindbaar via Google. Is de vacature ingevuld? Dan halen we hem direct weer van de website.
Stap 3: Op zoek naar kandidaten
Bonque.nl is een proactieve jobsite. Wat houdt dat in? Nadat je vacature geplaatst is, zorgen wij ervoor dat kandidaten op de vacature afkomen. Ons online marketingteam weet precies hoe je dat aanpakt. We gebruiken hierbij onze partners, waaronder Indeed, Glassdoor en Adzuna. Doordat onze website goed vindbaar is via kanalen als Google, vinden ICT-specialisten je vacatures natuurlijk ook uit zichzelf. Dubbel zoveel kans op succes dus.
Stap 4: Open cv’s beoordelen
Gedurende het hele proces hanteren wij een transparante werkwijze. Kandidaten laten we weten om welk bedrijf het gaat, terwijl bedrijven van ons open cv’s toegestuurd krijgen. We werken dan ook niet samen met recruitmentbureaus of werving- en selectiepartijen.
Stap 5: Kandidaten uitnodigen of afwijzen
Van begin tot eind zorgt Bonque voor een soepel verloop; jij hebt er zelf geen omkijken naar. Wanneer we een geschikte kandidaat gevonden hebben, die graag wil solliciteren, sturen we je een mail met daarin alle essentiële informatie. Met één druk op de knop kun je ons laten weten of je de kandidaat wilt uitnodigen of niet. In beide gevallen nemen wij contact op met de kandidaat.
 
We begeleiden zowel de kandidaat als het bedrijf tijdens het sollicitatieproces en houden tot de contractondertekening de vinger aan de pols.
Stap 6: Enthousiast over de kandidaat? Tekenen maar!
Heb je een specialist gevonden die aan al jouw eisen voldoet en die ook nog eens graag bij jouw organisatie komt werken? Dan rest je niets anders dan het aannemen van de kandidaat! Heb je hulp nodig bij het doen van een passend aanbod? Wij staan nog steeds voor je klaar.

Bonque in cijfers

75.000 +

IT-specialisten in eigen database

100.000 +

bezoekers per maand

2.000 +

IT-specialisten geplaatst

Je betaalt vooraf één vast bedrag

€ 990,-

Betaal daarna per plaatsing:

Aannemen junior ICT-specialist € 1.990,-

Aannemen medior ICT-specialist € 2.490,-

Aannemen senior ICT-specialist € 2.990,-

Plaats je vacature
 
 
 

Pagina's:

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons