All-in-pakket

Premium keuze: het All-in-pakket

Heb je op zeer korte termijn een IT-specialist nodig? Het All-in-pakket is de meest complete en voordelige optie

  • Onbeperkt vacatures plaatsen
  • Razendsnelle invulling van vacatures dankzij exclusieve, intensieve werving
  • Eén vaste prijs, zonder extra kosten na de aanname van een kandidaat
  • Maximale exposure

Wat houdt het All-in-pakket in?

1. Onbeperkt vacatures plaatsen

Het All-in-pakket biedt je de mogelijkheid om 3, 6 of 12 maanden lang onbeperkt vacatures te plaatsen op bonque.nl. Aan dat plaatsen heb je zelf geen werk, dit doen wij voor je. Het enige wat jij hoeft te doen, is ons een link naar je vacature te sturen.

Heb je geen tijd voor of geen ervaring met het opstellen van een vacature? Ons copywritingteam schrijft op aanvraag graag een aansprekende, kloppende vacaturetekst voor je.

2. Onbeperkt IT-specialisten aannemen voor één vast voordelig bedrag

Met ons All-in-pakket kun je onbeperkt IT-professionals aannemen, zonder extra kosten achteraf. Je betaalt eenmalig een vast bedrag, bij de afsluiting van het pakket. Nadat je een specialist hebt aangenomen, ben je ons dus verder niets verschuldigd. Hoe vaak je ook iemand aanneemt.

Met deze werkwijze onderscheiden we ons van de bekende en beruchte recruitmentbureaus. We rekenen geen exorbitante recruitment-fees, waarbij je een gedeelte van het jaarsalaris betaalt. Bij Bonque krijg je op deze manier kwalitatieve aannames voor een faire prijs.

3. Extensive Search: dé manier om snel goede kandidaten aan tafel te krijgen

Inbegrepen in ons All-in-pakket is een Extensive Search. Bij een Extensive Search gaat ons resourceteam gedurende een bepaalde periode exclusief voor jouw vacature(s) relevante kandidaten benaderen. Dit zorgt ervoor dat je in korte tijd meerdere goede kandidaten te spreken krijgt en zo snel de juiste persoon kunt aannemen.

Daarnaast brengen we je vacatures en je bedrijfsprofiel onder de aandacht bij IT-specialisten, met behulp van een exclusieve mailing naar alle relevante kandidaten in onze eigen database. Vanzelfsprekend leidt dit tot nog meer sollicitaties van gemotiveerde kandidaten.

4. Versterking van je employer brand en vergroting van het bereik van je vacatures

Ons All-in-pakket staat volledig in het teken van het zo snel mogelijk realiseren van een perfecte plaatsing. Een hulpmiddel dat we hiervoor gebruiken is ons Brandingpakket. Hiermee vergroten we de uitstraling van je bedrijf: je employer brand. Het Brandingpakket is inbegrepen in ons All-in-pakket. Maar wat houdt het precies in?

We maken een banner voor je; deze tonen we prominent op bonque.nl

Door deze gepersonaliseerde banner vergroten we je exposure en versterken we je employer brand. Simpel, maar erg effectief. Doordat we de banner daarnaast gericht tonen aan relevante kandidaten, komen deze direct bij jouw vacatures terecht.

We vermelden je bedrijf als Topwerkgever op onze homepage

Een vermelding als Topwerkgever zorgt ervoor dat je gezien wordt. De aandacht van kandidaten wordt richting jouw bedrijf gestuurd, hierdoor wordt de exposure van je vacatures nog eens vergroot en je employer brand verder versterkt.

We lichten jouw vacature uit als Topvacature op onze homepage

Doordat we jouw vacatures de status van Topvacature geven, worden deze extra uitgelicht op onze homepage. Ook hiervoor geldt weer dat het ten goede komt aan zowel de exposure als je employer brand.

5. Uniek bedrijfsprofiel

De creatieve geesten van onze Online Marketing-afdeling maken voor jou een uniek bedrijfsprofiel aan op onze website. Hiermee informeren we kandidaten over wat jullie precies doen, hoe jullie bedrijfscultuur is, wat jullie bedrijf kenmerkt en uiteraard welke vacatures jullie hebben.

Het bedrijfsprofiel is de kers op de taart, wat betreft het versterken van je employer brand. Kandidaten die na het zien van je bedrijfsprofiel reageren op je vacatures, zijn maximaal gemotiveerd om bij jouw bedrijf aan de slag te gaan.

Inclusief Extensive Search & Brandingpakket

Inbegrepen in het All-in-pakket zijn een Extensive Search t.w.v. € 2490,- en het Brandingpakket t.w.v. € 990,-

Zo werkt Bonque

Stap 1: Je vacature wordt geplaatst op bonque.nl
Op het moment dat je met ons gaat samenwerken, beginnen we met het plaatsen van je vacature(s). Deze komen op bonque.nl te staan. Als je ons de link naar je vacature(s) stuurt, doen wij de rest. Als extra service kunnen onze ervaren copywriters je helpen bij het opstellen van een goede vacaturetekst.
Stap 2: Je bedrijf in de spotlights
Niet alleen je vacatures komen op bonque.nl, we plaatsen er ook informatie over jouw bedrijf. Zo krijgen kandidaten direct alle belangrijke gegevens te zien. Je vacature(s) onderhouden we vanzelfsprekend ook voor je. Daarnaast houden we nauwkeurig alle statistieken bij. Ons advertisingteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plek terechtkomen en maakt je vacature goed vindbaar via Google. Is de vacature ingevuld? Dan halen we hem direct weer van de website.
Stap 3: Op zoek naar kandidaten
Bonque.nl is een proactieve jobsite. Wat houdt dat in? Nadat je vacature geplaatst is, gaat één van onze resourcers direct actief op zoek naar de beste kandidaten. Daarbij gebruiken we ons uitgebreide netwerk en onze grote database. Doordat onze website erg goed vindbaar is via kanalen als Google, vinden IT-specialisten je vacatures natuurlijk ook uit zichzelf. Dubbel zoveel kans op succes dus.
Stap 4: Open cv’s beoordelen
Gedurende het hele proces hanteren wij een transparante werkwijze. Kandidaten laten we weten om welk bedrijf het gaat, terwijl bedrijven van ons open cv’s toegestuurd krijgen. We werken dan ook niet samen met recruitmentbureaus of werving- en selectiepartijen.
Stap 5: Kandidaten uitnodigen of afwijzen
Van begin tot eind zorgt Bonque voor een soepel verloop; jij hebt er zelf geen omkijken naar. Wanneer we een geschikte kandidaat gevonden hebben, die graag wil solliciteren, sturen we je een mail met daarin alle essentiële informatie. Met één druk op de knop kun je ons laten weten of je de kandidaat wilt uitnodigen of niet. In beide gevallen nemen wij contact op met de kandidaat.
 
We begeleiden zowel de kandidaat als het bedrijf tijdens het sollicitatieproces en houden tot de contractondertekening de vinger aan de pols.
Stap 6: Enthousiast over de kandidaat? Tekenen maar!
Heb je een specialist gevonden die aan al jouw eisen voldoet en die ook nog eens graag bij jouw organisatie komt werken? Dan rest je niets anders dan het aannemen van de kandidaat! Heb je hulp nodig bij het doen van een passend aanbod? Wij staan nog steeds voor je klaar.

Bonque in cijfers

75.000 +

IT-specialisten in eigen database

100.000 +

bezoekers per maand

2.000 +

IT-specialisten geplaatst

Klaar om all-in te gaan?

We maken een offerte op maat, die precies bij jouw bedrijf past.

Offerte aanvragen
 
 
 

Pagina's:

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons