Home /
Online development & innovation vacatures

Recente Online development & innovation vacatures

1 2 3 4 5
1 - 10 van 339
Acenius
Wij zijn op zoek naar een ervaren Back-end developer om ons team te uit te breiden. Ben jij op zoek naar een plek met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden? En wil je werken aan complexe webapplicaties? We werken samen met partners zoals Booking en Expedia. Klinkt het interessant?  Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
lees verder
deRoostermakers

Ben jij een front-end developer die het bouwen van applicaties uit meer dan simpelweg ontwikkelen bestaat? En ben je thuis in Bootstrap, JavaScript, HTML5, CSS en AngularJS? DeRoostermakers heeft plek voor een developer met een open instelling, die niet bang is zijn vinger in de pap te steken.

lees verder
Nxchange

Per direct zoeken wij een PHP ontwikkelaar ter versterking van ons team.

lees verder
ShopWorks

ShopWorks is op zoek naar een ervaren PHP developer. Kom ons bedrijf versterken, laat zien wat je in huis hebt! Als developer bij ShopWorks bouw je in een motiverende, informele omgeving, samen met een gedreven team, aan zowel grote als middelgrote applicaties. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring met programmeren in PHP en MySQL en ben je op zoek naar een nieuwe afwisselende baan in een leuk team met volop doorgroeimogelijkheden? Dan is deze functie jou wellicht op het lijf geschreven!

lees verder
@Leisure Due to rapid growth Belvilla is looking for a SENIOR BACK-END WEB DEVELOPER - LARAVEL lees verder
Bravoure

We zijn op zoek naar een getalenteerde fulltime back-end web developer met een focus op back-end programmeertalen en frameworks zoals PHP, MySQL en Laravel. Je vindt het een uitdaging om dynamische websites te bouwen met behulp van frameworks en libraries, je maakt gebruik van OOP en MVC en je wordt blij van een API-first aanpak.

lees verder
Sera

Sera is op zoek naar Medior PHP Developers met potentie...

lees verder
ID interactive

Wegens uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een Medior PHP webdeveloper.

lees verder
ProActive Software We zijn momenteel op zoek naar een goede PHP developer om ons team te versterken. lees verder
dNovo Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een gedreven ontwikkelaar die ons team komt versterken. Ben jij als gepassioneerde back-end ontwikkelaar op zoek naar een volgende stap in je carrière? Dit is jouw kans om die volgende stap te zetten! lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 339

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons