Home /
Interaction designer vacatures

Recente Interaction designer vacatures

1 2 3 4 5
1 - 10 van 246
Dockbite

Ter uitbreiding van ons team zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren Javascript Developer met ambities richting de backend (Node.js).

lees verder
ASB-Security Ontwikkel jij graag gebruikersvriendelijke en innovatieve front-end applicaties? lees verder
Gemini Design Gemini zoek bevlogen Analytics en SEO expert. Ben jij toe aan een volgende stap? lees verder
Cloudwise

Cloudwise groeit snel. Zo snel dat we veel nieuwe collega’s kunnen gebruiken. Wij werken samen met Google en Google werkt samen met ons om de beste ICT onderwijs oplossing van Nederland te maken. We hebben veel leuke en nieuwe ideeën en die kunnen we alleen realiseren als jij bij ons komt werken. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in een jong en fris bedrijf te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.

lees verder
Crowdynews Crowdynews is looking for a full time Javascript Engineer! lees verder
Dockbite

Ter uitbreiding van ons team zijn wij momenteel op zoek naar een Senior Lead Developer

lees verder
Qualogy

Weet jij hoe je applicaties end-to-end oplevert? Ben jij net zo thuis in front- als backend-engineering? Kies voor innovatieve projecten en alle ruimte voor jouw ontwikkeling.

lees verder
APS Group

Do you want to work for labels as Adidas, Reebok, Stimorol, Philips, Hyundai and are you a experienced Front-end/Javacript developer?

lees verder
theFrontDoor

Bij theFrontDoor zijn we op zoek naar versterking van ons applicatie-ontwikkelingsteam. Onder de noemer Gridshot ontwikkelen we een cloud-based uitzendsysteem dat gebruikt wordt door een breed scala aan tv zenders. Projecten binnen theFrontDoor vallen in brede zin onder ‘nieuwe media’ en bieden daarmee een uniek toekomstperspectief.

Ben jij een getalenteerde front-end-programmeur die de aspiratie heeft om een master te worden in het vakgebied? Ben je geïnteresseerd in de techniek achter TV-uitzendingen en zie je het als je verantwoordelijkheid om de eindgebruiker de best mogelijke gebruikerservaring te geven met een moderne en vlot werkende applicatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees verder
Dotcontrol Dotcontrol is op zoek naar een Front-end Developer! Je komt te werken in een van de tofste panden van de wereld (volgens UNESCO tenminste), de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. We werken in multidisciplinaire SCRUM-teams. Hierin zul je samen met onze front- end, backend developers, designers en Growth Hackers, werken aan awardwinning digitale concepten voor A-merken. lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 246

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons