Waar denk jij aan als je het woord “maatwerksoftware” leest? Goede kans dat er woorden zoals duur, ingewikkeld, ondoorzichtig en frustrerend de revue passeren. Een langdurig proces waarbij het wiel misschien wel meerdere keren opnieuw wordt uitgevonden. XMPL wil gewoon snel naar een werkende ICT oplossing. Zij maken gebruik van bestaande softwarebouwstenen, de klant zijn huidige software en een klein snufje maatwerk om het perfect bij de klant te laten passen. Dit is XMPL.


Over XMPL

Software, en de ontwikkeling daarvan, wordt vaak gezien als ingewikkeld en ongrijpbaar. Zij geven graag een bedrijf een update door software op een slimme manier toe te passen waar de klant het meeste profijt van hebt, zodat de klant zich ongestoord kan richten op wat hij het beste kan; het bedrijf runnen.

XMPL is een groep professionals met een passie voor software en IT. Gedreven, eigenzinnig en met karakter. Soms out of the box, soms juist in de box, en daarom bij uitstek een partner om mee te sparren als het gaat om een bedrijfsuitdaging. XMPL combineerd jarenlange ervaring in innovatie en automatisering met een frisse, hedendaagse blik en kennis van de mogelijkheden die software vandaag de dag kan bieden. 

Werken bij XMPL

XMPL is een groep eigenzinnige professionals, allemaal met een eigen drive, karakter en set skills. Bij hun geen klinische kantoorruimte, maar een creatieve omgeving waar fijn gewerkt kan worden. Je eigen koffiemok of zelfs je pantoffels, alles is mogelijk.

Waar zit XMPL?

Het kantoor van XMPL is gevestigd in Joure. Het pand is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

3 vacatures

Junior Webdeveloper bij XMPLJOURE32843
Medior Webdeveloper bij XMPLJOURE32844
Senior Webdeveloper bij XMPLJOURE32845