XIXO is een kennisorganisatie en levert ICT-specialisten aan MKB+ ondernemingen, gemeentes en instellingen. XIXO  kijkt  verder dan die ene technische vraag en ziet ICT als een beslissende schakel in het bedrijfsproces. De kwaliteit ervan bepaalt of de organisatie optimaal kan functioneren en de medewerkers effectief en veilig kunnen werken.breaker

Over XIXO

XIXO is een technisch vooruitstrevende, klantgerichte en stabiele ICT dienstverlener. Wij opereren landelijk vanuit onze thuisbasis in Nieuwegein. Van advies tot nazorg helpen wij gemeentes en MKB+ ondernemingen bij hun ontwikkeling door het efficiënt inrichten en beheren van de ICT infrastructuur. We luisteren goed naar onze klanten en vertalen vragen naar oplossingen die hen écht verder brengen.

Bij XIXO heerst een open sfeer en een sterke onderlinge band. Werken bij XIXO betekent verantwoordelijkheid en veel ruimte voor je eigen ontwikkeling, maar ook aangesproken worden op resultaat.

Wij zijn klein genoeg om onze klanten persoonlijk te kennen en precies te weten waar de klant wakker van ligt. Maar groot genoeg om grote, langdurige en complexe projecten uit te voeren. XIXO heeft veel ervaring bij gemeentes en MKB+ ondernemingen en begrijpt de complexiteit en de impact van deze projecten.

XIXO is een echte sparringpartner, die meedenkt, visie heeft en het probleem oplost.

breaker

Klanten en projecten

De medewerkers van XIXO werken in verschillende werkomgevingen, van gemeentes tot MKB+ en van zorginstellingen tot commerciële bedrijven. Soms zijn projecten complex en groot, een andere keer juist weer pragmatisch en direct. Altijd zet XIXO haar ervaren, snel inzetbare en flexibele mensen in bij veranderingen waar de toekomst om vraagt.

breaker

Werken bij XIXO

Bij XIXO hebben ze een voortdurende drive om nieuwe dingen te leren. Ze zijn een kennisorganisatie en niet snel tevreden; het kan altijd beter. Er is daarom veel ruimte om te groeien, continu te blijven leren en jezelf te ontwikkelen.
XIXO werkt voor het MKB+, gemeentes en instellingen: organisatievormen met problemen die vragen om speciale expertise en een eigen aanpak. Dat doen ze met een hecht en sterk team. Een team dat gezamenlijk dingen voor elkaar krijgt. Samen, van servicedesk tot algemeen directeur, voltooien ze een opdracht. Dat doet XIXO in een informele sfeer waar hard wordt gewerkt en gelachen.

 

breaker

Waar is XIXO gevestigd ?

XIXO is gevestigd in Nieuwegein, vlakbij Utrecht. Het kantoor is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

XIXO heeft nog geen vacatures online staan.